شما به احتمال زیاد دامنتون با مشخصات ایران ثبت شده و هیچ وقت دلیل ترافیک زیاد از ایران نبوده و نیست ، علاوه بر این هیچ وقت بلو هاست نمی تونه شما رو فقط به خاطر ترافیک ایرانی از سیستمشون خذف کنهبه هیچ عنوان به ریسکش نمیرزه...
بعضی از دوستان در مورد Bluehost هم همینارو میگفتن من دیدم مشتری که با دامنه .com به جرم ترافیک ایرانی از اونجا شوت شده بیرون...Hostgator هم پاش بیفته بعیده غیر از این عمل کنه
funio از کانادا (زیر مجموعه iweb)
greengeeks از کانادا
اینا کیفیتشون بسیار عالیست و با ایرانی هم مشکلی ندارن .
در قوانین سایت هم این مورد وجود نداره BLUEHOST.COM TERMS OF SERVICE - Web hosting provider - Bluehost.com و بر خلاف ایران نه تنها بلو هاست بلکه همه شرکت های آمریکایی موظف اند طبق قوانین سایت و قوانین تجارت الکترونیک آمریکا با مشتری ها برخورد کنند
این مورد تو بلو هاست واسه یکی از دوسان من پیش اومده بود و شوتشون یه جا دیگه (شوت کردن مشتری فقط من تو هاستینگ های ایرانی می بینم وقتی مدرسه ها باز می شه مشتری ها رو به هم شوت می کنند)، بهتون ایمیل می دهند که "متاسفانه طیق قوانین آمریکا ما قادر به سرویس دهی شما نیستیم و در حالی که صفحه وب سایتتوت سفید بالا میاد شما می تونید به سی پنل لوگین کنید و از محتوی تون بک آپ بگیرید و به هاستینگ دیگه مهاجرت کنید
در صورتی که بتونید ثابت کنید که ایران زندگی نمی کنید ، اکانتتوت رو از محدودیت در میارند و معمولا از شما شماره تماس و کپی ای دی کارت یا پاسپورت می گیرند
تا یادم نرفته بگم مشکل استارتر تایپیک حل شده و هاستشون رو از هاست گیتور تهیه کردند