ای پی ثابت هست و تغیر نمی کنهممنونم.هزینه ی ماهیانه آفرتون 10 تومان است؟
ببینید چیزی که برای من خیلی مهمه آی پی اختصاصی از آمریکا و همیشگی باشه.رم و هارد اصلا برام مهم نیست.
برای حساب بانکی پیپال
ممنونم
ازه 10 تومان هست
ای پی ثابت هست و تغیر نمی کنهممنونم.هزینه ی ماهیانه آفرتون 10 تومان است؟
ببینید چیزی که برای من خیلی مهمه آی پی اختصاصی از آمریکا و همیشگی باشه.رم و هارد اصلا برام مهم نیست.
برای حساب بانکی پیپال
ممنونم
ازه 10 تومان هست
بله اور سل انجام نمیدیمبدون Oversell؟!
به عزیزانی که قصد گمراه کردن و از هدف خارج کردن تاپیک دارن جواب نمیدمسلام قربان...
وقت به خیر ...
تفاوت این سرور رم 256 با رم 2 گیگ در چی هست که رم 256 از 2 گیگ گرونتر هست ؟![]()
سلام علیکممن یه دونه سفارش دادم کی آماده میشه؟
مشخصات رور مجازی شما تیکت شد در پورتال
الکی تاپیک ایشون رو خراب نکنید. اتفاقا الان این مشخصات با این قیمت معقول هست.چون رسما 90 درصد به کار کسی نمیاد!!! معمولا برای وی پی و .. استفاده میشد اینجور مشخصات که الان همه پورتها بسته هست و به درد نمیخوره آنچنان... خود من این ماه فکر کنم 7 - 8 تا کنسلی داشته باشم!!
ممنون از نظری که دارین با تشکرالکی تاپیک ایشون رو خراب نکنید. اتفاقا الان این مشخصات با این قیمت معقول هست.چون رسما 90 درصد به کار کسی نمیاد!!! معمولا برای وی پی و .. استفاده میشد اینجور مشخصات که الان همه پورتها بسته هست و به درد نمیخوره آنچنان... خود من این ماه فکر کنم 7 - 8 تا کنسلی داشته باشم!!
من از همکاران دیگه تقاضا دارم بزارید ایشون کار خودشون رو با کاربرهای خودشون انجام بدند و مسئولیت با ایشونه نه کس دیگه پس بهتره وارد جزئیات نشید و تاپیک فروش این بنده خدا رو خراب نکنید
متشکرممن از همکاران دیگه تقاضا دارم بزارید ایشون کار خودشون رو با کاربرهای خودشون انجام بدند و مسئولیت با ایشونه نه کس دیگه پس بهتره وارد جزئیات نشید و تاپیک فروش این بنده خدا رو خراب نکنید
پشتیبانی و نصب سریع. توصیه میشه![]()
-
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)