-
December 13th, 2012, 11:53
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام
بعد از فروش موفق سرورهای 24 هسته ای از دیتاسنتر Redstation انگلستان این بار با پیشنهاد شگفت انگیز سرور 32 هسته ای از همین دیتاسنتر بر آمدیم تا محبتی که کاربران عزیز در این مدت نسبت به ما داشتند را جبران کنیم . مشخصات سرور و پیشنهاد شگفت انگیز اسمارت وی پی اس را در ادامه تاپیک مشاهده میفرمایید .
CPU : 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670) / Intel® Xeon® processor E5-2600 product famil
Ram : 384GB DDR3
H.D.D : 12 x 3TB SAS 7,200RPM
Port : 10Gbps
Raid configuration : Raid 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 1 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1500MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 29.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 2 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1100MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 2048 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 19.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
لازم به ذکر است که آرایش هارد دیسک ها به صورت رید 10 میباشد که به هیچ وجه شاهد افت سرعت نخواهید بود و از این سرورها که با منابع 100% اختصاصی میباشند میتوانید برای کارهای پردازشی سنگین و هاستینگ و غیره استفاده بفرمایید .
قابلیت اختصاصی کردن (CPU , RAM , HARD) این پلان شگفت انگیز برای کاربران فراهم میباشد.
برای افزایش هارد هر 100 گیگ هارد اضافه 10000 تومان می باشد.
اســــکرین شات از سرعـــــت دانــــلود سرور 24 هسته ای قبلی:
- مجازی ساز Vmware Esxi 5.1 میباشد.
- کنترل پنل جهت ریبوت سرور
- پهنای باند تمامی پلان ها نامحدود میباشد
- منابع کاملا اختصاصی و تضمین عدم oversell توسط اسمارت وی پی اس
- استرداد وجه تا 48 ساعت با ذکر دلیل قانع کننده
- برای مشاوره سفارش : Yahoo! ID : mostafacar20 , sv24_co
- شماره تماس برای مشاوره سفارش : 09194846370 و 09195536711
- زمان تحویل سرور مجازی اختصاصی 10/2/2013
- ارسال پیام کوتاه خودکار به منظور اطلاع رسانی صورت حساب ها
- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت
- به درخواست مشتری Windows/Linux/Mikrotik نصب می شود. ( هزینه نصب و کانفیگ رایگان)
- نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها
ویرایش توسط SV24.CO : February 4th, 2013 در ساعت 11:37
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
.K.H.A., amir.kik, codec_pack, dland, ehsan_296, eskelet-sokhte, foumanco, gidgid, heshi, mahdavi001, mirhendi, mojtaba_azad, redbull, REDEMPTION, reza.tehrani786, riki, se7en-host, sr.majid, tanhasystem, zio
-
December 13th, 2012 11:53
# ADS
-
March 10th, 2013, 18:45
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
حالا تیکت هیچی ایدی یاهو هیچی موبایل چرا حواب نمیدن ۴ روزه !
-
-
March 10th, 2013, 20:39
-
-
March 10th, 2013, 23:03
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
چرا مگه چیزی شده که بک آپ داشه باشیم ؟
-
-
March 10th, 2013, 23:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iamjj
درست میشه انشالله.
فقط همتون بک آپ داشته باشین از همه فایلها

لطفا شایعه سازی نکنید ! ایشون اینطوری نیستن جواب تیکت من هم دادن همین الان ! شما هایی هم که جواب نگرفتین حتما دلیل داشته
-
-
March 10th, 2013, 23:51
عضو انجمن
با سلام
لطفا در این تاپیک های انجمن جو سازی بیخود و بی جهت نکنید ، مشکل تیم پشتیبانی اعلام شده و انشالا به زودی همه چیز به روال عادی خودش بازمیگرده . در مورد پاسخگویی به تلفن هم به علت مسدود کردن اکثر پورت ها توسط مخابرات یک سری افراد ناآگاه و بی اطلاع کلی با ما تماس گرفتند و اعصاب و روان ما رو به هم ریختند به همین دلیل 2 3 روز هست که پاسخ تماس های تلفنی رو نمیدیم . تلفن بنده روزی 300 تا تماس داره الان ، واقعا انتظار دارید با این شیرین کاری برخی کاربران پاسخ بدیم ؟!
در ضمن از تمام کاربران فهیمی که ما رو تا رفع مشکل پشتیبانی همراهی میکنند واقعا سپاسگذاریم .
-
تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2013, 00:07
آقا ما قبولت داریم
فقط دستمون بنده سرور مارو اگر ممکن زودتر بده کارمون راه بیوفته ...
با تشکر
-
-
March 11th, 2013, 01:20
عضو جدید
آقا مصطفی همیشه تایید میشن !!!
-
-
March 11th, 2013, 11:49
عضو انجمن
دوست عزیز من الان 3 روزه که تیکت زدم که سرورتون خیلی کنده
روی سرور با رم 2 گیگ فقط یه IBSng نصب کردم و دیگه هیچی سرعت به قدری کمه که
1 دقیقه طول می کشه تا وارد سرویس بشه
در حالی که من یه کانادا دارم در عرض 5 ثانیه باز میشه (بماند که اون رو کانفیگ کردیم و 500 تا یوزر هم روشه )
پینگ سرور شما به من 250 هست ولی پینگ اون سرور کانادا 180 هست
این هم که وضع پشتیبانی شماست
من نمی گم که واسه هیچ کسی نباید مشکلی پیش بیاد ولی حداقل یه جوابی بدید ادم توی کف پاسح گویی شمانمونه
به هر حال اگر مشکل رو حل کردید ممنون می شم
ولی اگر نه لطف کنید پول منو برگشت بزنید
با تشکر
-
-
March 11th, 2013, 12:10
متاسفانه کندی سرور مثل اینکه ابنجا عمومی هست ...
من هم کلا بعد از 3 روز معطلی منصرف شدم ...
قید پول رو هم می زنم فقط وقتم گرفته شد 3 روز !!!!!!!
دوستان کسی نیاز به این سرور داره پ خ کنه رایگان بهش بدم 29 روز می تونید استفاده کنید
با تشکر
-
-
March 11th, 2013, 19:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maziyarvex
متاسفانه کندی سرور مثل اینکه ابنجا عمومی هست ...
من هم کلا بعد از 3 روز معطلی منصرف شدم ...
قید پول رو هم می زنم فقط وقتم گرفته شد 3 روز !!!!!!!
دوستان کسی نیاز به این سرور داره پ خ کنه رایگان بهش بدم 29 روز می تونید استفاده کنید
با تشکر
به به ..
در این انجمن سرور صلواتی ندیده بودیم که این رو هم دیدیم !
جالبه وقتی میگیم مستندات ارائه کنید برای مواردی که ذکر میکنید هیچ چیز برای ارائه ندارند !
شما با ارائه مستندات برای مواردی که فرمودید میتونید تقاضای بازگشت وجه کنید .
-