مرسی. سوال خوبی پرسیدی. اتفاقا بچه ها اینجوری بیشتر با من آشنا میشن.
اگر میگم بیش از 6 سال اون خدا باید قضاوت کنه و کسایی که من را میشناسند.
من کارم را با دوستم شروع کردیم و با یک خط همراه اول . بعد کردیم 2 خط ایرانسل.
کارمون هم خوب بود. درآمد بد نبود. ولی مشتری اینترنتی نداشتیم. مشتری حضوری و خاص داشتیم.
کم کم بازار هاستینگ ریخت به هم و سایتهای هاستینگ زیاد شدند. شراکت من با دوستم تمام شد و من ماندم تنها.
چون یوزرهامون خیلی نبودند، اونها را واگذار کردم و فعالیت را گذاشتم روی ریسیلری کوچک و دیزاین تا اعتبار دیگه خیلی خدشه دار نشه. کاربرای ما بیشتر شرکتها و موسسات بودند. به خاطر همین کار بر حرفه ای نبودند که بگن چرا dns و ip عوض شده. طبق قرار داد همه سایتها را آنلاین نگه داشتیم تا پایان قرار داد. من برای مدتی اصفهان نبودم و توی کار پروژه بودم. دوباره برگشتم. دامنه هام را فعال کردم و اومدم به امید خدا کارم را شروع کنم و یک شغلی داشته باشم. فعلا درگیر امتحانات دانشگاه هستم. پیگیر کارهای ثبت شرکتم هستم. پاتریس هاست فقط یک بخش از محیط کاری من است. فعالیت و موضوع شرکت گسترده است.
========================================
درمورد سایت هم پرتال بخش کاربری و پشتیبانی نصب شده است و از سیستم whmcs استفاده کردم. انجمنهای گفتگو هم نصب کردم و هنوز فرصت نکردم فروم ها را ایجاد کنم.(دست تنهام.یک نفرم)
سایت اصلی هم سیستمش نصب شده. وردپرس است. لنگ قالب هستم و درگیر اونم و الا مشکلی نیست. اگر شما نظر دارید میتونم سایت قبلی را بصورت موقت آپ کنم.
به هر من در خدمت شما هستم.
من همیشه به یک اصل اعتقاد دارم و اون صداقته.
همیشه صادق بودم. سودش را بردم(البته چوبش را هم خوردم)
هرکسی سوالی داره بگه من جواب میدم. اطلا میخواهید یک تاپیک ایحاد کنم مخصوصی خودم؟![]()