منتظر آفر سایر دوستان هم هستم
شرکت اولین هاست که در حال حاضر میزبان سایت ما هستند سرعت مناسبی دارند گرچه اخیرا مشکلاتی از طرف سرویس دهنده های سرور پیش اومد که باعث شد آلکسای ما افت شدیدی داشته باشه
بنده تمایلی به خرید سرور اختصاصی ندارم ولی به قول دوستان میتونم تا حدودی از هزینه های یه سرور رو بپردازم
به همین خاطر این تاپیک رو زدم و میزان یوزیج سایت رو هم نوشتم که اگر از دوستان کسی سرور خلوتی داره من رو میزبانی کنه
و البته من هم به سهم خودم هزینه های لازم رو پرداخت میکنم
ولی دیگه نه در این حد که فرضا ماهی 200 - 300 بخوام هزینه پرداخت کنم!
خیلی از افرادی که شما هم میشناسید مدیریت سرور رو با 30 تا 50 تومن بصورت ماهیانه هم انجام میدن پس میشه با خرید یه سرور و درخواست مدیریت سرور از یه آفردهنده به یه سرور با نهایت هزینه 200 تا 250 رسید
ولی من نمیخوام اینقدر هزینه بکنم!
حداقل تا تابستون!
دوستان اگر سرور های خودشون رو در حدی می بینن که یه سایت پرمصرف رو میزبانی کنند یاعلی...
همین آقای سعادت هم ملاحظه کردند به خاطر سایت من کم نبودن سایت هایی که برای میزبانی با شرکتشون تماس گرفتن
به هرحال اسکریپت شیرترانیکس یه سیستم مدیریت محتوای پرمصرف هست ولی این موضوع دلیل نمیشه براش هیچ سرویس دهنده مناسبی پیدا نشه و این نوع سایت ها حتما سوار سرور اختصاصی بشن
بازهم میگم فرصت و حوصله تست سرور ندارم پس نمیتونم سرور های دوستان رو محک بزنم چون اینکار توی مدت اخیر فقط باعث لطمه به آمار سایتم شده.
اگر واقعا میتونید سایت رو میزبانی کنید آفر بدید...