صفحه 24 از 50 نخستنخست ... 1420212223242526272834 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 492

موضوع: اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!

عضو انجمن korosh-eghbali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    317
    تشکر شده در
    250 پست

پیش فرض پاسخ : اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!

البته فکری که بیش از همه به این افکار رنگ میده و دقدقه خیلی ها فکر کنم باشه معمولا نت مخابران خیلی بیشتر کنترل بشه ! ولی بلاک لیست رو خیلی ها مشکل داشتند .
    همچنین نبود هیچ نیروی کار فنی هم عذاب میده واقعا کاربر بیش تر از پشتیبان میدونه !!!

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

من هم از اینترنت مخابرات مشهد ( خراسان رضوی) استفاده می کنم و وضعیتش افتضاحه . اکثرا قطع و وصل میشه . به پشتیبانی هم که زنگ میزنی بعد از 10 تا 20 بار تماس هر دفعه سیستم میگه اپراتورها مشغولن لطفا چند دقیقه بعد تماس بگیرید و تازه اگر شانس داشته باشید و بتونید به اپراتور وصل بشین تنها چیزی که بلدن بگن اینه که مشکل از خطوط داخلی ساختمون تون هست مودم رو ببرید سر خط وصلش کنید درست میشه...دیگه از این گند تر نمیشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    385
    تشکر شده در
    319 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nima2060 نمایش پست ها
    سلام دوستان...
    من 2ساله ای دی اس ال مخابرات داشتم 256-8.5گیگ ماهی 12.500 ...
    اوایل تا چند ماه سرعت دانلود رو 50 بود..نه یذره کمتر نه بیشتر...
    بعد شد 70...یه مدت زیادی هم سرعت دانلودم حدود 75-90 بود تا یک ماه پیش...
    الان سرعت دانلودم بین 35-45 هست بهشون زنگم زدم بهم گفتن که خوب سرعت همینه دیگه!!
    هرچی گفتم آقاااااااا من 2ساله نت دارم سرعتم تا همین چند وقت پیش هم روی 80-90 بود در ضمن دوستام هم طرح های دیگشو دارن مثلا 128 . 4 گیگ یا 256 . 3 گیگ سرعت اونا همچنان خوبه اما منو چنتا دیگه از دوستام که 256 . 8.5 گیگ داریم سرعتمون اومده رو 35-45...
    2ساعت کلنجار رفتم به یارو گفت اصلا این طرح شما در حال جمع آوریه و دیگه هم جدیدا این طرح رو نمیدیم به کسی شما از قبل داریش پیشنهاد میکنم بیای با طرح های فجر عوض کنی طرح های خوبی هستن...حالا طرح فجر چجوریه؟؟ مثلا ماهی 500 تومن آبونمانشه به ازای هر گیگ که مصرف کنی 5000 هزینه داره!!
    اینا سرعت طرح های خوب قدیمشونو کم کردن ملت ناراضی شن تا طرح های مزخرف جدیدشونو بندازن به مردم...
    منم گفتم آرررره حتما میام عوض میکنم منتظر باش
    آقا ایرانه دیگه
    دوست عزیز قبلاً لطف بزرگی کرده بودند...مشتری نداشتند... وگرنه برای اینترنت 256 حد قانونی یک هشتم می شود 32...پس هنوز خیلی بالاتر هست سرعتتون نسبت به هزینه... ثانیاً توجه کنید که پ_ر_و_ک_س_ی و.... نیز سرعت را کم خواهند کرد....
    ولی یه پیشنهاد..البته بنده سودی نمیکنم به جز اینکه خرسندی هموطنم رو ببینم...
    اینترنت 256 نامحدود 2-3 هزار تومان بیشتر فاصله نداره با این 8.5 گیگی که شما میفرمایید...بهتر است آن را خریداری نموده تا از شر اتمام ترافیک وحشتناک خلاص بشید..
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
    سلام!!

من اصلا فکر نمیکردم اعضای اینجا از مخابرات سرویس بگیرن!!! والا به خدا!
    عزیزم چندتا isp خوب نام ببر استفاده ببریم...سرعت، کیفیت، علم و دانش فنی، پشتیبانی، قیمت، پایداری، امکانات؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط nima2060 نمایش پست ها
    سلام مجدد
    شما هم اگه تو محل زندگیتون فقط مخابرات ای دی اس ال میداد مجبور بودی که بگیری
    عزیز شما که مخابرات تنها سرویس دهنده شهرتون هست پس توجه کنید اینترنت در شهرتون خیلی نوپاست و انتظار بهترین کیفیت را نداشته باشید...!

نقل قول نوشته اصلی توسط parsdrive نمایش پست ها
    بنده از مخابرت سرویس دارم 2 روز هست که واقعا افتضاح خست در حد دیال آپ و بدتر از اون
    شاید خدا یه فرجی کنه و این سرویس درست بشه
    چه سرویسی دارید؟.....چه سرعتی...؟ شاید 64 باشد که خود عملاً دیال آپ پیشرفته است فقط....
    نقل قول نوشته اصلی توسط cityhost نمایش پست ها
    با سلام به همه شما

من حدود یک سال و شیش ماه است که از مخابرات سرویس دارم ، هیچ مشکلی تو این یک سال نداشتم ، الانم از طرح نامحدود 256 استفاده میکنم سرعت دانلود گه گاهی از 30 تا 60 تا 100 تا 130 هم می رسد

مشکلی نمیبینم که مخابرات داشته باشه ، از هر نظر سرویس دهیش خوبه هر موقع هم زنگ زدم جوابمو دادن ، پنج روز سرعت پایین بود پرسیدیم چرا پایینه گفتن کابل ها یخ زده سرعت پایینه نمیدونم چطور با عقل ولی بعد از چند روز که هوا خوب شد سرعت دانلود و اینترنت هم خوب شد

به غیر از این ها هزینه ی بسیار پایینی دریافت میکنه ، هزینه هر گیگ اضافه 2500 تومان هست اینترنت 256 حجم نامحدود 15700 تومان
    با عقل رو کامل نکردید؟
    جور در میاد ولی خب..... شما از افراد متخصص هم نظری بخواهید سپس نطر دهید..

نقل قول نوشته اصلی توسط mirhendi نمایش پست ها
    من الان 10 گیگ مصرفمه میشه ماهانه 28 تومن از جایی دیگه بگیرم میشه 50 تومن (ولی شک دارم این 10 گیگ واقعی باشه ) چی کار کنم؟؟
    10 گیگ 28 هزار؟ بالاتر از 512 باشد 512 نامحدود بگیرید در حد 25 هزار تومان است... سرعت دانلود 60-120 و گاهی تا 200

نقل قول نوشته اصلی توسط --- نمایش پست ها
    صورت حساب بنده : 10 روز ای دی اس ال 256 با ماهانه 6 گیگابایت 42100 تومان
    عزیز باز هم شما توجه نمیکنید که نامحدود 256 چقدره و با اون قیمت میتونید 1 مگ بگیرید با سرعت دانلود چند برابر

نقل قول نوشته اصلی توسط baghebahar نمایش پست ها
    سلام
    منطقه منزل ما را به اجبار کردن تو کافو و یه جورایی توفیق اجباری نصیبمون شد.
    کیفیت و این جور چیزا هم معنی نداره برامون
    عزیز تنها منطقه شما باشد ... یعنی فیبر نوری ناقص....یعنی هیچ......

عضو جدید nima2060 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MR-Vazin نمایش پست ها
    دوست عزیز قبلاً لطف بزرگی کرده بودند...مشتری نداشتند... وگرنه برای اینترنت 256 حد قانونی یک هشتم می شود 32...پس هنوز خیلی بالاتر هست سرعتتون نسبت به هزینه... ثانیاً توجه کنید که پ_ر_و_ک_س_ی و.... نیز سرعت را کم خواهند کرد....
    ولی یه پیشنهاد..البته بنده سودی نمیکنم به جز اینکه خرسندی هموطنم رو ببینم...
    اینترنت 256 نامحدود 2-3 هزار تومان بیشتر فاصله نداره با این 8.5 گیگی که شما میفرمایید...بهتر است آن را خریداری نموده تا از شر اتمام ترافیک وحشتناک خلاص بشید..
    با سلام..برادر شما انگار پست من رو کامل نخوندی...
    میگم چنتا از دوستام هستند طرح های دیگشو دارن..مثلا 128 - 4گیگ که سرعت دانلودشون بین 80-95 هست...فقط و فقط کسایی که طرح 256 - 8.5 گیگ دارن سرعتشون اینجا به نسبت قبل به شدت کم شده...
    سرعت دانلود حدود 35-45 هست الان...
    اگه نسبت 1 به 8 باشه دوستم که 128 داره باید با 16-20 دانلود کنه نه با 95...
    به نظرم چون این طرح ما خیلی به صرفه و عالی بود اینطور سرعت دریافت اطلاعاتشو آوردن پایین تا خودمون بریم طرح رو عوض کنیم
    ویرایش توسط nima2060 : March 14th, 2013 در ساعت 13:39 دلیل: اشتباه تایپی

عضو انجمن DATAFARM.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    425
    تشکر تشکر شده 
    981
    تشکر شده در
    649 پست

فقط میتونم بگم توی اینهفته اینترنت مخابرات گرفتم، روز دوم رفتم خط جدید خریدم روش از آسیاتک(آسیاتک هم از مبین نت ضعیفتر هست!!!) اشتراک گرفتم، الان خیالم راحت‌تر هست
    واقعاً کیفیت آشغالی داره مخابرات...

عضو انجمن mirhendi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    255
    تشکر شده در
    190 پست

10 گیگ 28 هزار؟ بالاتر از 512 باشد 512 نامحدود بگیرید در حد 25 هزار تومان است... سرعت دانلود 60-120 و گاهی تا 200
    عزیز از چه شرکتی؟
    اگه منظورتون مخابرات هست زنگ زدم به خودشون گفتم گفتند توصیه نمیشه سرعت فوق العاده پایینه !!(خودشون گفتند)

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    141
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    99 پست

عزیزان! نمیدونم چرا نرم افزار du meter میزان بیش از دوبرابر استفاده رو نشون میده، شما هنگام دانلود به نرم افزار نگاه کن ببین چقدر میده! بعدش هم زنگ بزن بگو چقدر مصرف کردم یه میزان بیشتر از نرم افزار تازه میدن بهت
    البته بدون و*پ*ن

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    141
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    99 پست

نکنه بقیه سرویس دهنده ها هم به همین شک هست؟

عضو انجمن VpsParse آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    169
    تشکر شده در
    145 پست

خیلی سرویس دهی بدی داره

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    55 پست

البته بسته به مرکز مخابرات هم داره ولی من یه لاین 1Mb از آسیاتک دارم یه 1Mb هم از مخابرات . آسیاتک بهم راحت 500Kbps دانلود میده مخابرات دیگه نحایتش 150Kbps میده در بهترین شرایط.

صفحه 24 از 50 نخستنخست ... 1420212223242526272834 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)