از مدیر محترم سایت خواهش میکنم این تاپیک ها که بیشتر جنبه بچه بازی و کل کل و ... داره را نراره تو سایت آپ بشه. من یه مدت پیش یه سوالی برام پیش اومد اشتباه کردم تو این سایت مطرح کردم حالا هم بعد از این که چندین بار تلاش کردم به آقایان محترم به خیال خودشون دانا بفهمونم که اینجا جای این کارا نیس نتونستم تازه دارن ازم سوالاتی مبنی بر تصدیق نوشته های قبلیم می پرسن.و این آخرین نوشته من تو اینجاس.

و اما آقا مازیار:
1- من مجبور نیستم سوالاتتون رو جواب بدم ولی اگرم بخوام جواب بدم ،آخه از سوالاتت سطح سوادت مشخصه دیگه T،به خیالت نشستی فک کردی سوال سخت پرسیدی تازه راهنمایی هم میکنی(JSR) ؛آخه آدم ساده پرسیدن این سوالا چیزی جز سبکی برات نداره! چرا::چون معمولأاین طور مساحبات حضوری انجام میشه نه اینترنتی چرا که تو اینترنتی اولأ اگه بلد باشم که هیچ جواب میدم و ضایع میشی. دومأ اگه بلد نباشم ، خوب کاری نداره که یه سرچ میزنم جواب بدست میاد و میگم و بازم ضایع میشی.
پس چون در هر صورت ضایع میشی منم برا این که ضایع نشی هیچی نمیگم.
2- برا هممون متأسفم که کسی مث شما تو این مملکت ادعای علمش میشه کشور دست گلمون رو امسال شما به گند کشیده. این کارارو کردین که کسی هیچ رغبتی به انتقال علم و ... را نداره ، فرض کنیم من یه فرد بی سواد و... اگر کسی بهم این بی احترامی ها که شما کردین را نمی کرد و باعث نمیشد که این آخرین تاپیکم باشه شاید از شما فرد با سواد یه چیزی یاد میگرفتم و به درد چند نفر میخوردم که این چیزا نهایتأ منجر به پیشرفت علم و فرهنگ... کشورمون میشه.
در آخر هم میتونم بهتون فقط بگم که براتون واقعأمتأسفم باور کنین اگه هیچی نگین کسی نمیگه...یا نه عقده حرف زدن و خود نشون دادن داری حرف بزن ولی لاقل کمی قبلش فکر کن.آحه اینم حرفه میگی تو ایران هنوز هیشگی لایفری... یه سر به گروهJ2eeList بزن .لازم که یاد آور شم گروه جاوا کارای ایران(نه همشون)ولی اکثر جاوا کارا توش عضون ازشون بپرس کی با لایفری کار میکنه . هم تعداد جوایارو ببین هم ببین 150 تا 200 تا پورتلت زدن اصلأ چیزی به حساب میاد یا نه که برا شما که انقــــــــــــــــد از همه چی دوری که انقــــــــــد 170 پورتلت برات قبولش سخت یود.من اصلأ روم نمیشد بگم حدود 170....

الآنم خجالت میکشم از خودم که تو چنین جایی مجبور به نوشتن اینا شدم که اگه یکی بحونه به این نوشته ها بحنده و چیزی جز .... به این نوشته ها نگه. آدم با سواد شما می تونستی بجا این چرت و پرتات کمی به درد کسی بخوری البته میدونم برات نا مفهومه چنین واژه ای(به درد کسی خوردن) ولی میشد.......
بدرود ««« برای آخرین بار بود چیزی اینجا نوشتم »»»»