اگر اسکریپت شما بهینه باشه
بنده میتونم یک وی پی اس با 2-4 گیگا بایت رم + 4 هسته سی پی یو (هر هسته 2000 مگا هرتز) + لایت اسپید + memcached server و تنظیمات لازم یرای اسکریپت شیرترانیکس که کاملا آشنایی داریم با قیمت 150 تومان تقدیم کنیم
اگر اسکریپت شما بهینه باشه
بنده میتونم یک وی پی اس با 2-4 گیگا بایت رم + 4 هسته سی پی یو (هر هسته 2000 مگا هرتز) + لایت اسپید + memcached server و تنظیمات لازم یرای اسکریپت شیرترانیکس که کاملا آشنایی داریم با قیمت 150 تومان تقدیم کنیم
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
اسکریپت از نظر خود من که مثلا از کاربران فعال انجمن پشیبانی شیرترانیکس هستم و تا الان چند پلاگین برای این سیستم طراحی و منتشر کردم بهینه هست
ولی از نظر مدیرای سرور بستگی به لطف خودشون داره
جسارت نشه ولی برخی مدیران سرور احساس میکنن از هرکسی بیشتر با یه اسکریپت آشنا هستن
مدیریت سرور رو نمیتونم انجام بدم به همین خاطر دنبال سرور اختصاصی یا مجازی نیستم
از طرفی بعید میدونم هیچ سرور مجازی باشه که بتونه جوابگوی ما باشه
تست کردم با منابع اختصاصی... سایت دو دقیقه بالا میومد یه ساعت می خوابید!
مجتبی خان شما که دیگه از دوستان قدیمی هستید و می شناسید...
نمونه ای از این سایت ها رو داریم روی وی پی اس هستش و تعداد حدودا 8000 عضو هم داره
میکروبلاگ - جامعه مجازی پی سی پارسی خوش آمدید
کانفیگ کامل سرور و نصب تمامی ماژول های لازم و وب سرور رو ما انجام میدیم خدمتتون که مشکلی نداشته باشید
میتونید 1 ماه این سرویس رو تهیه کنید اگر دیدیم مشکلتون حاد بود سرویس دیگری یا سرور دیگری تهیه میکنیم واستون
بنده بطور تخصصی آشنایی دارم با کانفیگ سرور و نیازهای اسکریپت شیرترانیکس
سلام.من منظورم این نبود که روی سرور اختصاصی به صورت مستقیم ازش استفاده کنید.اگر هم دقت کرده باشید دوستان هم میگن وی پی اس هم برای شما سازگار نیست.اگمن دوراه رو میتون پیش نهاد بدم.یک این که یه سرور اختصاصی بگیرید به فرض 8گیگ که 6 7 گیگ رو بهتون تحویل میده.این 6 7 گیگ رو تبدیل به وی پی اس سی پنل یا دایرکت ادمین کنید بعد سایت تتون رو روش سوار کنید.یا اینکه نصف هزینه یک سرور رو بپردازید و هاست اشتراکی تحویل بگیرید.اگه از ما بگیرید پشتیبانی هم با خودمون هستش. اگر نیاز به دونستن لیست قیمت داشتید پ.خ کنید.![]()
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad "
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)