نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: یه سوال مهم در مورد پلیس فتا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

پیش فرض پاسخ : یه سوال مهم در مورد پلیس فتا

کار درستی کردی و اگر بازم رفتی اونجا اصلا زیر بار هیچی نرو ، بگو همه چیز داخل سایت فروش من و سیستم فروش از مشخصات تا فاکتور و غیره ثبت شده و دلیلی نداره بجز این مدارک معتبر چیز دیگه ای بخوام ارائه کنم در بی گناهیم ، وقتی صحبت از یک جرم در اینترنت هست تمام اسناد و صفحات اینترنتی از جمله فاکتور فروش من معتبر هستند نیازی به اثبات ندارند پرونده هم به قاضی ارجاع بدید من با همین مدارک به قاضی هم اعلام میکنم که صرفا یک دامنه فروختم و هیچ نقش دیگه ای نداشتم ... در مورد سایت طرف هم شما جوش نزن بگو به من ربطی نداره هرکاری کرده تو سایت به خودش مربوطه برید بگیریدش من نه خبر داشتم نه تا روزی که شما تماس گرفتید میدونستم همچین سایتی وجود داره ...

درضمن اگر بازم گفت که نه باید ثابت کنی بگو این شماره تراکنش خریدار هست که درفلان تاریخ سفارش رو پرداخت کرده برید پیگیری کنید از بانک ببینید کی بوده خریدار ... بازم میگم این قضیه اصلا چیز خاصی نیست که نگران باشی مظلوم نباش ، با ادب و با دقت کامل از خودت دفاع کن و اصلا جای وارد کردن هیچ شک و اتهامی رو نده .

علاوه بر این اگر در پنل شما دامنه های معتبر دیگری هست که مثل همین مورد در پنل خودتون ثبت کردید میتونید پرینت بگیرید و به افسر پرونده نشون بدید و بگید که مثلا فلان دامین و فلان دامین دیگه هم در پنل من هستند چون من کارم ثبت دامنه است ولی مدیر این سایت ها نیستم ...

2. تعداد تشکر ها ازali2k به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)