نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
عزیزم دوستانیکه اینجا لطف کردن راهنماییت کردن دستشون درد نکنه اصل کاری که شما باید انجام بدی اینه

شما الان در مرحله تشکیل پرونده هستی و هرعملی که انجام بدی اینده ات رو مشخص میکنه باید با ذکر مستندات مثل: مشخصات خریدار ، جزئیات سفارش ، ایمیل ، تلفن ، ای پی و مهمتر تاریخ و ساعت و شماره تراکنش بانکی ثابت کنی که شخصی از شما این سرویس رو خریداری کرده با پلیس همکاری کامل انجام بده و بدون مشکل برو خونتون من جای شما بودم همون روز مدارک رو ارائه میکردم و بی گناهیم رو همونجا ثابت میکردم و برمیگشتم باخیال راحت خونه !!

اگر این کار رو کردی دیگه تموم هست و با شما کاری ندارند فقط باید در اینده حواست باشه که دیگه اینجوری نشه ... (دقت کردی این خط چی نوشتم ؟ دیگه باشما کاری ندارند)

اگر برفرض اینکه شما لال باشی خدایی نکرده و کمترین قدرت بیان رو نداری که از خودت دفاع کنی و افسر پرونده به این نتیجه برسه که شما مدیرسایت مستهجن هستی پرونده تشکیل میشه و میره پیش قاضی که قرار صادر کنه تا شما بری دادگاه و در دادگاه هم محکوم بشی یا نشی در بدترین حالت مبلغی رو محکوم میشی که حدود یک میلیون تومان است و سابقه دار هم نخواهی شد.

درسته که کار خدا رو هیچکسی نمی تونه پیش بینی کنه ولی الان خدا زیاد توی کار خلق سنگ نمیندازه 99% همین هست که براتون نوشتم
دیگه دلم سوخت گفتم تو استرس نباشی برات کلی تایپ کردم :دی
من بهشون توضیح دادم همه چیرو حتی مدارک رو هم آماده کردم که بهشون بدم
مثل شماره موبایل اسم و فامیل ایمیل شماره تراکنش تاریخ خرید و...
اما طرف حتی نمی دونست سایت چیه چه برسه به دامنه...!
و فقط گفتن که چطوری می خوای این هارو ثابت کنی؟!!!! واسشون توضیح دادم که فقط یک فروشنده هستم و توی یک شرکت ثبت شده کار می کنم...
و گفتم که برای پیدا کردن مدیر اصلی هر کمکی که بتونم می کنم اما فقط می گفتن چون دامنه به اسم تو هستش پس مال خودته!!!!
البته اتهامی هم که به مدیر اصلی سایت زدن دروغی هستش و همچین چیزی وجود نداشته روی سایتشون حالا هم مدیر اصلیش سایتش رو حذف کرده و اونا هم چون سند هاشون کافی نبود و نمی تونستن اینجوری منو محکوم کنن قاضی بهشون گفته بود که مدرک محکم تری باید بدین و اینا کافی نیست
فقط آدرس یک پست رو داده بودن و نوشته بودن فروش فیلم س...
ولی همچین چیزی روی سایت وجود نداشت. حالا که سایت بسته چطور می تونن مدرک جمع کنن؟!!! به نظر خودم هم نمی تونن کاری کنن! وقتی فیلمی نفروختن چه فیلمی رو می تونن به عنوان سند به دادگاه بدن؟!!!
وقتی سایت دیگه وجود نداره چیکار می تونن بکنن؟
فقط یه دامنه .ir هستش که اونم از پنلم می تونم حذف کنم اما واسه این اینکارو نکردم که اتهام جدیدی بهم نزنن...