عزیزم دوستانیکه اینجا لطف کردن راهنماییت کردن دستشون درد نکنه اصل کاری که شما باید انجام بدی اینه
شما الان در مرحله تشکیل پرونده هستی و هرعملی که انجام بدی اینده ات رو مشخص میکنه باید با ذکر مستندات مثل: مشخصات خریدار ، جزئیات سفارش ، ایمیل ، تلفن ، ای پی و مهمتر تاریخ و ساعت و شماره تراکنش بانکی ثابت کنی که شخصی از شما این سرویس رو خریداری کردهبا پلیس همکاری کامل انجام بده و بدون مشکل برو خونتون
من جای شما بودم همون روز مدارک رو ارائه میکردم و بی گناهیم رو همونجا ثابت میکردم و برمیگشتم باخیال راحت خونه !!
اگر این کار رو کردی دیگه تموم هست و با شما کاری ندارند فقط باید در اینده حواست باشه که دیگه اینجوری نشه ... (دقت کردی این خط چی نوشتم ؟ دیگه باشما کاری ندارند)
اگر برفرض اینکه شما لال باشی خدایی نکرده و کمترین قدرت بیان رو نداری که از خودت دفاع کنی و افسر پرونده به این نتیجه برسه که شما مدیرسایت مستهجن هستی پرونده تشکیل میشه و میره پیش قاضی که قرار صادر کنه تا شما بری دادگاه و در دادگاه هم محکوم بشی یا نشی در بدترین حالت مبلغی رو محکوم میشی که حدود یک میلیون تومان است و سابقه دار هم نخواهی شد.
درسته که کار خدا رو هیچکسی نمی تونه پیش بینی کنه ولی الان خدا زیاد توی کار خلق سنگ نمیندازه 99% همین هست که براتون نوشتم
دیگه دلم سوخت گفتم تو استرس نباشی برات کلی تایپ کردم :دی