آموزش نصب WinLAMP (ساخت سرور مجازی)

کمی این آموزش تخصصی هست ، یعنی بدرد کسایی می خوره که می خواهند سایتی مثل هر سایت معروف و داراری مدیریت پیشرفته داشته باشند ، البته مدیریت پیشرفته رو که می گم خیال نکنید که خیلی چیز سخت و خفنه ، در حقیقت اگر شما می خواین که دارای یک وبلاگ پیشرفته باشید و مدیریت همه قسمتهاش هم دست خودتون باشه به شما توصیه می کنم که این آموزش و آموزشهایی که بعد از این به امید خدا می سازم رو حتماً بگیرید ، حالا در مورد آموزش به شما بگم ، اگر بدونید ، زبانهایی مثل php بگونه ای هستند که برای دیدن این صفحات باید دارای یک هاست و یا سروری باشید که از زبان php پشتیبانی کنه که شما فایلهاتون رو روی اون آپلود و تماشا کنید ، همانطور که فهمیدید اینکار خیلی سخت هست که شما هر فایلی که ساختید رو بخواین روی هاستی که توی اینترنت دارید بریزید تا فقط مشاهده کنید ، بنابراین بسته های نرم افزاری به بازار اومدن که کار اصلی اونها ساخت یک سرور مجازی هست که شما دیگه اصلاً هیچ نیازی به هاست و یا اینترنت ندارید و بر روی خود کامپیوترتان می تونید به راحتی اینگونه فایلها را ببنید ، حال از این قسمت به طور کلی که بگذریم ، بسیاری از CMS ها مانند PHPNUKE ، Joomla ، Mambo و… را شما می توانید که نصب کنید و کار با اونها رو تجربه کنید و از هر کدومش که خوشتون اومد و در واقع به کارتون اومد استفاده کنید . البته در این آموزش فقط نحوه نصب این برنامه یا نحوه ساخت یک سرور مجازی رو دادم و همانطور که گفتم به امید خدا آموزش نصب و کار با CMS های دیگر رو بعداً به شما می دهم (دانلود در بخش ادامه مطلب)

حجم:۲.۱۲ مگابایت

دانلود آموزش (لینک غیر مستقیم)

دانلود آموزش از سرور دوم (لینک غیر مستقیم)

دانلود نرم افزار حجم: ۶۱ مگابایت

البته ورژنی که برای دانلود نرم افزار گذاشتم کمی بالاتر از آنچیزی هست که خودم استفاده می کنم و البته آموزش دادم ولی به طور کلی اساس سیستم آنها یک چیز هست