شوخی میفرمایید دیگه، نه؟؟!!
من بعید میدونم پلیس بیاد نظر بده ان هم در انجمن عمومی؟
من بعید میدونم پلیش بیاد شرکتی که داره رو روی سینش بچسبونه (در امضا) و بگه من پلیس هستم.
الان گزارش میدم و خودم بررسی میکنم شرکت شما و پلیس بودن شما را.
إإإإإ آقا پلیس جان (جنابِ سَرکُرد)، سایتتتون (آمل هاست) هم بالا نمیاد، بهتر نبود به پلیس بودنتون ادامه میدادین بجای اینکه بیاید هاستینگ بزنید؟؟؟!!!!!
آقا پلیس جان (جنابِ سَرکُرد!!!)، ممکنه بشی ارشد بچه های انجمن و هرکس به مشکل خورد از شما مشاوره بگیره؟!!!!!!
آقای محترم (جنابِ سَرکُرد!!!)(آقای محمد مهدوی با شماره پیگیری 221981) ، آیا اگر مخابرات به من سرویسی دهد، من توسط ان به توزیع فیلم مستهجن بفرمایم، آیا مخابرات محکوم است؟!!! اگر واقعا جنابِ سَرکُرد!!! بودید و فعالیت در پلیس فتای کشور ما را داشتید، کمی اطلاعاتتون را بیشتر کنید و سعی کنید کمی با مافوق خود بیشتر مشاوره کنید تا بیشتر از این جَوِ جامعه را تشویش نفرمایید.
جنابِ سَرکُرد!!! جان بخدا دوستِت دارَم هااا، اینو از این جهت گفتم در ایران ما هَکِر زیاد موجود است، آدم بیکار هم فت و فراوون، الان که شما را شناسایی کردند، و سایتتان را متوجه شدند وابسته به کجاست، فکر نکنم از شرِّ حملات آنها در امان بماند این سایتتان. (از این جهت گفتم بیشتر با ماموفق خودت بیشتر مشاوره کن).
انشاالله تعالی
الله اکبر![]()