-
March 6th, 2013, 23:53
عضو انجمن
پاسخ : بانک ملت قطعه ؟
امروز 30 تا فاکتور داشتیم که پرداخت نشده موند .
لعنت به این زیرساخت و اینترنت و همه چیشون .
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2013 23:53
# ADS
-
March 6th, 2013, 23:55
من سر قطعی قبلی که پیش اومد وکلی ضرر کردم کلا حساب بانک ملتمم درشو خط کشیدم و کل تراکنشهام رو از طریق بانک پاسارگاد انجام میدم
درگاه اصلی سایتم گذاشتم رو پاسارگاد
تحریم کنید بانک ملت رو از شکایتم بهتره هیچی نباشه تمام افراد این جمع حداق روی هم رفته 200 میلیون گردش حساب دارن دیگه تو این بانک ندارن ؟ خوب فک میکنید اگر بانکتونو عوض کنید بانک ملت ضرر نمیکنه ؟ اگر ضرر نکنه حداقل امتیازش کم میشه میدونید که تذاکنشهای دستگاههای پوز و اینترنتی برای بانکها امتیاز داره
درگاهتونرو کلا عوض کنید من عوض کردم اصلا خبر دارم نشدم بانک ملت قطعه به همین سادگی هم پاسرگاد هم پارسیان هر دو عالی و حتی بهتر ا ملت دارن کار میکنن
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2013, 00:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
من سر قطعی قبلی که پیش اومد وکلی ضرر کردم کلا حساب بانک ملتمم درشو خط کشیدم و کل تراکنشهام رو از طریق بانک پاسارگاد انجام میدم
تحریم کنید بانک ملت رو از شکایتم بهتره هیچی نباشه تمام افراد این جمع حداق روی هم رفته 200 میلیون گردش حساب دارن دیگه تو این بانک ندارن ؟ خوب فک میکنید اگر بانکتونو عوض کنید بانک ملت ضرر نمیکنه ؟ اگر ضرر نکنه حداقل امتیازش کم میشه میدونید که تذاکنشهای دستگاههای پوز و اینترنتی برای بانکها امتیاز داره
درگاهتونرو کلا عوض کنید من عوض کردم اصلا خبر دارم نشدم بانک ملت قطعه به همین سادگی هم پاسرگاد هم پارسیان هر دو عالی و حتی بهتر ا ملت دارن کار میکنن
انشالله همین کارو میکنیم ما، درگاه بانک ملت را فقط میگذاریم برای مواقع اضظراری و درگاه اصلی را درگاه پاسارگاد میگذاریم. انشالله.
-
تعداد تشکر ها از3245 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2013, 00:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
بقیه هم پارسیان و پاسارگاد میگیرن و اونها میشند مثل ملت
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها ازKian به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2013, 00:05

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
حتی تلاش نمی کنن کاربراشون رو نگه دارن :|
-
تعداد تشکر ها ازparsavps.ir به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2013, 00:13

نوشته اصلی توسط
3245
انشالله همین کارو میکنیم ما، درگاه بانک ملت را فقط میگذاریم برای مواقع اضظراری و درگاه اصلی را درگاه پاسارگاد میگذاریم. انشالله.
بهترین کار همینه از وقتی ئرگاه اصلیو کردم پاسارگاد حدقل خیالم از ستل نشدنها راحته دقیقا هم هر روز صبح اول وقت پولها تو حسابتونه و حتی این قضیه که پول مستقیم به حساب نمیاد یه سود هم داره واستون اونم کنترل بهتر روی تراکنشهای هر روزه
یه مورد دیگه هم داره اونم اینکه وقتی میرید بانک دفترچه حسابو میدید واسه پرینت 50 تا دفترچه پر نمیشه
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2013, 00:13
عضو انجمن
جالب درگاه بانک ملت مخابرات وصل میشه ولی مال ماها وصل نمیشه
فروش کارت های IN شرکت مخابرات استان تهران
-
تعداد تشکر ها ازp30speed به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2013, 00:47
باسلام
دوستان سر قطعی قبلی بنده سریعا برای درگاه بانک پاسارگاد اقدام کردم و الانم خداروشکر مشکلی نیست ! بای بای ملت !!! :دی
باتشکر ازهمه
-
تعداد تشکر ها ازHostine به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2013, 01:04
پرسیدم دیتا هاشونو دارن افزایش می دن
چند وقت پیش پوز فروشگاه ها قط بود تماس گرفتم گفتن دارن روش کار می کنن خدایی الان کارتو از دور نشونش می دی رسید می ده بیرون
شنیده بودم می خوان مشکل ستل بانک ملت رو حل کنن ایشاالله که همین باشه
-
تعداد تشکر ها ازnovintak2 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2013, 01:12
عضو انجمن
بعد از به وجود اومدن مشکل قبلی سریع رفتیم سراغ پاسارگاد ..
به راحتی و بدون درد سر درگاه رو گرفتیم
همکاریشون عالی بود
امروز اصلا نفهمیدم ملت قطع شده ..
از حق هم نباید گذشت بانک ملت درگاه خوبی داره
مشکل اول سر وصل نشدن ای پی های خارجی به سرورشون بود ..
اما الان ظاهرا دارن کارائی می کنن .
خدا کنه به قول دوستمون قطعی برای رفع مشکل ستل نشدن تراکنش ها باشه.
-
تعداد تشکر ها از DVBBaz به دلیل پست مفید