-
January 23rd, 2010, 13:36
چه سروری برای اینگونه سایت ها پیشنهاد میدید؟
سلام.
یه سایتی هست روزانه 20هزار بازدید داره به طور میانگین.
در ضمن از مطالب این سایت هم زیاد کپی میشه و داخل اون مطالب عکس هایی هست که داخل سایت های دیگه از سروری که این سایت روش هست لود میشه. (گفتم که ناگفته نماند)
به طور کلی در هر لحظه حدود 100 آیپی به این سایت کانکشن دارن. حالا جدا از اینکه هر کدومشون چند تا پیج باز کردن. یعنی میانگین هر کسی 3 تا پیج باز کنه میشه 300 پیج.
دیتابیس سایت هم طوری هست که شدیدا به سرور فشار میاره که فکر میکنم چون سیستم دیتالایف هست اینطوری باشه ! کلا با cms دیتالایف مشکلات زیادی داشتم. از جمله وجود شل در میان بعضی فایل ها و کرش دیتابیس و دان کردن مدام mysql و غیره.
دوستان چه سروری رو برای این سایت پیشنهاد میدند ؟
هاست اشتراکی پیدا میشه که همچین سایتی رو بدون دردسر میزبانی کنه ؟
تشکر.
-
-
January 23rd, 2010 13:36
# ADS
-
January 23rd, 2010, 13:53
عضو دائم
پاسخ : چه سروری برای اینگونه سایت ها پیشنهاد میدید؟
به نظر من یه دونه سرور با رم 2 و سی پی یو Core 2 Duo یا اگر خواستی خیلی مایع بزاری Core 2 Quad با پنل دایرکت ادمین
-
-
January 23rd, 2010, 13:59
عضو انجمن
با سلام، میتونین یک سرور با سی پی یو Intel Core 2 Duo E6420 با 2گیگابایت رم بگیرین یا یک Q6600 با 2گیگابایت رم تفاوت قیمت زیادی هم ندارن.
خواستید تماس بگیرید یا پ.خ بدید، بیشتر باهم صحبت کنیم.
موفق باشید.
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
-
-
January 23rd, 2010, 14:09
عضو دائم
رم شرط اصلی رو یک سایت با بازدید زیاده
یک سی پسیو quad جواب میده ولی رم حتما باید 9 تا رو باشه
-
-
January 23rd, 2010, 14:18
عضو دائم
دیتالایف خیلی سنگین هست اونهم با این بازدید بالایی که گفتید ، پس به هیچ عنوان از هاست اشتراکی استفاده نکنید
برای سرور هم یکی از سرور هایی که دوستان گفتند خوب هستند منتها لینوکس رو حتما 64 بیت نصب کنید تا رم زیاد رو ساپورت کنه تا بعدا که خواستید رم زیاد کنید هم مشکلی پیش نیاد
موفق باشید
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
January 23rd, 2010, 14:42
دیتالایف خیلی سنگین هست اونهم با این بازدید بالایی که گفتید ، پس به هیچ عنوان از هاست اشتراکی استفاده نکنید
سنگین بودنش بخاطر پروسس های دیتابیس هست درسته ؟ به نظر شما اگه cms رو تغییر بدم فشار کمتر میشه ؟
در مورد پیشنهاد دوستان هم حس میکنم درست باشه . رم 2 گیگ ! که البته فکر میکنم اگر درست کانفیگ بشه 1 گیگ هم کفایت میکنه... cpu هم حداقل quad میخواد. دقت کنید اینجا بخش درخواست سرور نیست که بخواهید آفر بدید اما قیمت های حدودی در مورد سروری که این سایت نیاز داره رو بگید ممنون میشم. (آفر باشه برای بعد)
-
-
January 23rd, 2010, 14:48
عضو دائم
عزیزم هر ری***ت از آپاچی مقداری از رمو اشغال میکنه
هر کسی هم که میاد تو اینجور سایت ها دست کم 10 تا ری***ت میده
سایتی داریم که روزی 8000 تا ویزیت داره در اوجش 3900 مگ از رمو اشغال میکنه
wordpress هم هست که سنگین نیست
-
-
January 23rd, 2010, 14:52

نوشته اصلی توسط
woshka
عزیزم هر ری***ت از آپاچی مقداری از رمو اشغال میکنه
هر کسی هم که میاد تو اینجور سایت ها دست کم 10 تا ری***ت میده
سایتی داریم که روزی 8000 تا ویزیت داره در اوجش 3900 مگ از رمو اشغال میکنه
wordpress هم هست که سنگین نیست
خوب بعضی از این ری***ت ها واقعا سبک هست و در حد باز کردن عکس هست. ولی در کل حق با شماست اساسی اگه بخواهیم حساب کنیم نیاز به رم بیشتری داریم.
در مورد وردپرس هم تا جایی که تجربه بهم نشون داده در صورتی که افزونه هاش زیاد بشه هزار برابر بدتر از دیتالایف هست ! نظر خودم روی جوملا و نیوک هست. نظر شماها چیه ؟
-
-
January 23rd, 2010, 14:56
اولا که رو هاست اشتراکی عمرا کسی قبول کنه، قبول کنه هم مشکلی پیش بیاد فورا باید منتقل کنی که دردسرش بیشتر از حالا میشه
نیاز به یه در حد سرور متوسط نه لزوما چهار هسته ای با رم 2 گیگ هست
ولی به نظر من رو خود سی ام اس وقت بزار اگه وقت داری چون خیلی برات به صرفه میشه تازه یه سری مشکلات رو هم میونه این کار حل میکنی (باگ و ...)
خرید سرور که کاری نداره (اگه هزینه زیاد مهم نیست) ولی کار رو سی ام اس خیلی بهتره بعدا هم مشکلی پیش اومد تا یه جایی عیار دستت میاد چی به چیه راحت حلش میکنی
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-
-
January 23rd, 2010, 15:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Sajad
سنگین بودنش بخاطر پروسس های دیتابیس هست درسته ؟ به نظر شما اگه cms رو تغییر بدم فشار کمتر میشه ؟
متاسفانه اکثر cms های اوپن سورس به خاطر دلایل خاصی کدهای php اوپتیمایز نشده ای دارند و شدیدا از منابع سرورها استفاده می کنند ، بطور مثال ما سایتی تفریحی داریم که مصرف منابع سرور آن ( که یک طراح بصورت اختصاصی ، طراحی و کدنویسی کرده است و روانه 50 هزار بازدید دارد) ، از سایت دیگری که با یکی از هم اوپن سورس های رایگان راه اندازی شده است ، نصف می باشد یعنی سایت کدنویسی شده اختصاصی ، نصف سیستم اوپن سورس منابع را مصرف می کند در صورتی که بازدید سایت با سیستم اختصاصی از سایت دیگر بیشتر است !
ویرایش توسط IFACO.Net : January 23rd, 2010 در ساعت 15:04
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-