نوشته اصلی توسط
kamkar
درود؛
دوست عزیز، این پروژه (به این صورت) به طور قطعی از همین الان شکست خورده!
این موضوع در یک تاپیک مطرح شده و یه عده اعلام همکاری کردند که معلوم نیست شکل بگیره.
شما هیچ برنامه ریزی مالی برای این کار انجام ندادی!
باشه، قبول دارم که نیاز به سرمایه گذاری عظیم نیست، اما بلاخره زندگی خرج داره، باید پول در اورد، در ایران همه یا کار میکنند یا درس میخونند (آدمهایی که قابلیت همکاری دارند رو میگم)
کسانی که روی پروژه وقت میزارن چه جوری پول در بیارن؟
شما حتی یک برنامه زمانی تعریف نکردید، کار کی استارت میخوره؟ چه چیزهایی نیاز دارید؟ باید اطلاعات جامع داشته باشید و بعد بشینید روی کاغذ برنامه بریزید که برای هر قسمت از این پروژه چقدر وقت لازم دارید.
بعد هم میگید نمی تونند جلسه حضوری بزارند چون هرکس یک جا زندگی میکنه، نمیگم در یک مکان شروع به کار کنید، حداقل هر دو هفته یک جا جمع بشید، هر یک ماه حضوری جمع بشید، غیر منطقیه؟
آخه این چه استدلالیه که شما میکنید، این که 50 نفر تو ناسا کار میکنند، 50 نفر تو مایکروسافت و گوگل و........ دلیل بر انجام موفقیت آمیز این کار میشه؟
از این دید به این قضیه نگاه کنید:
جمعیت ایران در حال حاضر: 76 میلیون نفر
چند نفر در شرکت های خارجی معتبر کار میکنند؟ 500 نفر؟ 1000 نفر؟ 2000 نفر؟ من فرض میکنم 1 میلیون نفر در گوگل و مایکروسافت و ناسا کار کنند. امکان نداره بیشتر از این باشه.
حالا حساب کنید چند درصد از مردم ایران در مراکز معتبر جهان کار میکنند؟ یک میلیون رو تقسیم بر 76 میلیون میکنیم و میشه: 1.31%
این عدد با فرض این که یک میلیون ایرانی مشغول کار در ناسا و گوگل هستند به دست آمده!!!! اگر بخوایم درصد ایرانی هایی که در جوبِ آب زندگی میکنند رو حساب کنیم بیشتر از این میشه!
چه تضمینی هست که تمام افراد گروه تا انتها با هم باشند؟
خودِ شما چقدر وقت داری؟ خودتون گفتید 5 جا مشغول کار هستید و حتی بعضی اوقات وقت نمیکنید تاپیک رو جواب بدید!
به نظر من این پروژه، یک کاری هست که از روی احساس وطن دوستی و این حرف ها داره شکل میگیره، این طوری نتیجه نمیده!
با تمام این حرف ها، اصلا نمیگم که ایرانی ها نمیتونند، حداقل این که باید سعی کنند. به پای cpanel نمیرسه، به دایرکت ادمین هم نمیرسه، دیگه از کلوکسو و webmin که بدتر نمیشه!!! این ها رو گفتم که بدونید اینجوری نتیجه نمیگیرید و باید پروژه کنترل پنل ایرانی رو جور دیگه ای کلید بزنید.
خب، برای شروع عرض میکنم:
تا الان چندین نفر خواستند این کار رو انجام بدن، مطمئنا کسانی هم هستند که تو فکرش هستند و توانایی ندارند. تاپیک بقیه رو (نه فقط در این انجمن) ببینید. تو انجمن های تخصصی دیگه تاپیک بزارید، تو مجیدآنلاین در زمینه گرافیک کمک بخواید.
تو سایت برنامه نویس در بخش برنامه نویسی
و همین طور به صورت تخصصی برید جلو....
برای متقاعد کردن دیگران برای همکاری یا حتی سرمایه گذاری باید یک پروپوزال درست بنویسید. این طرح های آب دوغ خیاری فقط با مخالفت مواجه میشه.
باید در مورد بخش مالی شفاف تر صحبت بشه، همین طور باید واقع گرایانه برخورد بشه. هرکاری هزینه میخواد، نباید انتظار داشته باشید همه در راه خدا کمک کنند. زندگی با پول میچرخه و این انکار ناپذیره.
باید جذب سرمایه گذار، حتی سرمایه گذاری های خیلی خیلی کوچولو باید فکر کنید. چطور بازگشت هزینه رو تضمین میکنید؟ چقدر سود میاد روش؟ اگر شکست خورد چی میشه؟ اگر موفق شد چه طوری جبران میشه؟
سرمایه گذار حتما لازم نیست نقدی باشه، یک سرور برای تست کنترل پنل لازم دارید.
با چه زبانی نوشته میشه؟ بالاخره برنامه نویسی که میخواد همکاری کنه باید ببینه بلده یا نه!!!!
برای بخش امنیت نیاز به کمک دارید، سایت آشیانه جای خوبی برای کمک گرفتنه.
اصلا برای طراحی و ساخت کنترل پنل به چه چیزهایی نیازه؟ چه بخش هایی باید طراحی بشه؟ اولویت با کدومه؟ حتما با کسانی که تلاش کردند یا میکنند همکاری کنید.
جلسه حضوری حتما باید برگزار بشه، هر دو هفته یک بار، هر سه هفته یک بار، اگر حتی نتونید این کارو انجام بدید فاتحه این پروژه رو بخونیم همین جا!
چقدر طول مبکشه این کار؟
و......
به نظرم نیاز به یک مشاور و مدیر پروژه دارید.