معمولا سرور با DDOS attack داون نمیشه براحتی جز اینکه مثلا رم فول شه و موردی پیش بیاد..
بهتر هستش بدید به شخصی که دانش کافی رو داشته باشه در زمان حملات مانیتورینگ کنه که بتونه کمک بیشتری به شما بکنه و همچین لاگ ها کامل بررسی بشه
معمولا سرور با DDOS attack داون نمیشه براحتی جز اینکه مثلا رم فول شه و موردی پیش بیاد..
بهتر هستش بدید به شخصی که دانش کافی رو داشته باشه در زمان حملات مانیتورینگ کنه که بتونه کمک بیشتری به شما بکنه و همچین لاگ ها کامل بررسی بشه
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سرور لینوکسی هست
متاسفانه من خودم زیاد سر رشته ای توی این زمینه ندارم. سرور کلا دان هست . در مورد دیشب که این اتفاق افتاد پشتیبانی سایتی که از سرور گرفتم گفتند به دلیل اتک خود شرکت ارائه دهنده سرور ، سرور رو دان کرده
امشب هم دوباره این اتفاق افتاده. الان چندین ساعت هم هست که سایت دان هست
و متاسفانه شرکت پشتیبانی هم جوابی نداده هنوز
خیلی به ضرر سایتم هست این قضیه
سلام
معمولا سرور ها به صورت Self Manage فروخته میشوند و حفظ امنیت سرور به عهده خریدار است نه فروشنده مگر اینکه سرور مدیریت شده بخریدکه هزینش خیلی بالا تره
اگر فایروال ندارید با یک حمله Dos خیلی ساده و با فقط یک ip هم وب سرور و MySQL دان میشه و ربطی به رم و منابع سرور نداره!!
اگر حمله داس صورت گرفته با یک یا دو VPS صورت بگیره به سادگی میتونید با نصب و کانفیگ صحیح CSF یا DDos Deflate جلوش رو بگیرید
اگر Ddos باشه و حمله وسیع باشه داستانش جداست ... به سختی میشه جلوش رو گرفت!
در صورت تمایل میتونم کمکتون کنم . با یاهو آی دی تماس بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)