منم برای همتون واقعا متاسفم . من موندم اخه چرا وقتی اون اقای به خیال خودش عقل کل و به خیال خودش با شعور وقتی اومده به حرف من میخنده چرا اونو نمیبینید و نمیگید چرا بهش خندیدی و به جای خنده وظیفت بود که بشینی درست راهنماییش کنی. هان چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی اون به خودش اجازه میده منو مسخره کنه پس حقشه که بهش بگم اندازه مگس هم نمیفهمه جالبش اینجاس که تو تخصص خودشم اندازه مگس که هیچی اندازه یه تک سلولی هم حالیش نیست ! اگه حالیش بود از اول خیلی راحت میومد یکم اطلاعات بهم میداد تا منم یه چیزی یاد بگیرم این وسط هم اینکه درخواستمو اصلاح کنم .... شمام همینطور فقط خط اول متنه منو میخونید بعد میایین برا خودتون نطق میکنین من کلی درخواستمو عوض کردم گفتم سرور اختصاصیو اصلا بیخیال این قضیه وی دی اس چیه د مورد اون راهنمایی میخوام واینکه قیمت وی پی اس با اون مشخصات مد نظر من بدین.آیا این خیلی کاره سختیه ؟ فقط یاد گرفتین بشینین اینجا تا یکی یه درخواست اشتباه میده خراب شین رو سرش مسخرش کنید و بهش بخندین همتونم با هم هماهنگین{ تازه اگه شماها نمیتمنین همچین درخواستی رو اوکی کنید دلیل نمیشه که اصلا وجود نداشته باشه چون که همین الان سراغ دارم همچین چیزیو اونم چند نفر مختلف
}فقط بهشون اطمینان ندارم .
طرف میاد سرورشو به صورت نیمه اختصاصی واگذار میکنه به 2 یا 3 نفر دقیقا میشه همون چیزی که من میخواستم ...........
اگه کسی میتونه با یکم تغییر در قیمت و مشخصات پیشنهادی من برام اوکی کنه که پیغام خصوصی بده حتی لازم نیست اینجا بنویسه پ خ شد خودم میفهمم .....
اگر نه که دست از این جروبحس ها بردارین و تمومش کنید شمارو بخیرو مارو به سلامت
پیغام خصوصیه پیشنهاد همراه با شماره تلفن![]()