-
March 3rd, 2013, 11:58
پاسخ : با 10 میلیون تومن چه حرکتی تو نت میشه زد؟

نوشته اصلی توسط
1406
دست گل همه تون درد نکنه همه پیشنهادا خوب بود. یه سری دوستانم پخ گذاشتن ممنونم ولی باب میلم نبود.
ولی این چند تا پیشنهاد رفیق خوبمون MR-Vazin خیلی حرفه ای بود (از نظر من)
فکرت تو نت خیلی خوب کار میکنه باریکلا
سررو گیم رو بی نهایت باهاش موافقم
اما جامعه مجازی حالت ریسک داره که یه cms اختصاصی بنویسم که فردا آیا user بیاد آیا نیاد
بعدشم ملت همه توی fb و ... هستن و توپ دارن فعالیت میکنن. دلشون نمیاد برن یه جای خلوت عضو بشن که پشه هم پر نمیزنه. به داستان میخورم حسش نیست. زحمتش مثل هاستینگه
ولی یکی از بهترین انتخابام سرور گیم شد.
خواهش میکنم لطف دارید 
سرور گیم خوبه
ولی جامعه مجازی پروژه ای هست که من دارم...
با امکانات خاص..
فکر نمیکنم قابل رقابت با ف.ب نباشه و حتماً روش کار میکنیم...
جواب خواهد داد...
ریسک ندارد...
باید نیاز کاربر رو بدونید که خیلی ها توجهی نمیکنند وو فقط دنبال این هستند که بگن سایت داریم...:دی
در کل موفق باشید...
همواره + باشید
-
تعداد تشکر ها ازMR-Vazin به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013 11:58
# ADS
-
March 3rd, 2013, 13:12
عضو جدید
با سلام
نظرات مختلفی دیدیم که واقعا جالب بود:دوست عزیز برادرانه بهتون نصحیت میکنم سراغ موارد زیر به هیچ وجه نرید:
۱:کارت شارژ ۲:شبکه های اجتماعی ۳:سایتای تبلیغی نظیر ایستگاه ۴:کاری که توش سوادشو ندارید
پس اگه سواد هاستینگ دارین بیان تو که شک نکنید با سواد و پشتیبانی خوب قطعا موفق خواهید شد اخه هر چند دلار هم بالا باشه بالاخره این حوزه ای است که روز به روز داره پیشرفت میکنه
تو حوزه های وابسته به هاستینگ نظیر سرور گیم و بازیهای انلاین و سایتهای شیر با ابتکار ویژه میتونید موفق بالایی کسب کنید:یه نمونه مثلا همین مستر کاپی که جدیدا ورزش ۳ راه انداخته تو عرض ۱ هفته کاربراش از ۳۰ هزارتا زده بالا حالا فک کنید حداقل ۱۵ هزار کاربر هفته ای ۵۰۰۰ تومن شارژ کنند دیگه محاسبه سودش با خودتون!!!
-
تعداد تشکر ها ازmailgenral به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 13:14
عضو جدید
یک اسکریپت آپلود سنتر اختصاصی بنویسید. با امکاناتی جدید و با زبان انگلیسی !
-
تعداد تشکر ها ازfathipours1 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 13:17

نوشته اصلی توسط
fathipours1
یک اسکریپت آپلود سنتر اختصاصی بنویسید. با امکاناتی جدید و با زبان انگلیسی !
میشه بیشتر توضیح بدین..؟ مرسی
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 13:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shazo
میشه بیشتر توضیح بدین..؟ مرسی
این یکی از پروژه های خودم بود که متاسفانه هیچ وقت پول همچین کاریو نداشتم.
راه اندازی یک آپلود سنتر مرغوب نیاز به چند سرور قوی داره + یه تیم قوی برنامه نویس و پشتیبان
یک آپلود سنتر مولتی لنگویج با امکاناتی خاص برای کاربران پرمیوم مثل واترمارک کردن آنلاین فیلم و تصویر یا تگ گذاری آنلاین انواع موسیقی یا امکانات دیگه که بتونه وب مستر رو راضی کنه فایلشو رو سرورهای شما آپلود کنه
من به عنوان یه وب مستر 9 ساله فکر میکنم یه همچین آپلود سنتری میتونه خیلی راحت جا بیوفته . حداقل توی این بازار که آپلود سنترای ایرانی ضعیف کار میکنن
-
تعداد تشکر ها ازfathipours1 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 14:40
پیشنهاد fathipours1 هم حرفه ای بود
اما به جای یه تیم برنامه نویس و هزینه و ... بهتر نیست یه اسکریپت آپلود سنتر خارجی تهیه کنیم (یا خرید یا رایگان) که نمونه ایرانی نداشته باشه. و بعد بدیم یه تیم اسکریپت رو ترجمه کنه ؟
نظر شما چیه. از نظر هزینه ای به صرفه تر نیست؟ ضمن اینکه یه نمونه مشابه خارجی هم داره که بازدید کننده ها شاید تا حدودی آشنا باشن با مدل سایت.
-
تعداد تشکر ها از 1406 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 20:50
-
تعداد تشکر ها ازmirhendi به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 21:25
عضو جدید
سلام
صندوق ثامن الائمه کوتاه مدت یکساله 25 درصد سود میده.
این پول بی زبون رو تو دنیای مجازی به فنا ندین.
موفق باشین
-
تعداد تشکر ها ازaminreza به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2013, 10:36

نوشته اصلی توسط
reza*
سلام
زیاد حرف دوستان رو جدی نگیرید

همین ها که میگن هاستینگ ضرر داره به امضاشون توجه کن . در ضمن همچین میگن تخصص کسی ندونه فکر میکنه رفتن 10 سال تو مایکروسافت کار کردن بعد اومدن هاستینگ زدن

بی خوابی هم نداره ! هر وقت حوصله کردی تیکت جواب بده بعد اگه مشتری اعتراض کرد بگو قوانین رو رعایت نکردی شما به خیر ما رو به سلامت

سلام به همه
نکته اول: (توجه کردن به امضاها)، دوست عزیز خودم چندین بار تصمیم گرفتم که از این رشته مزخرف it توی این مملکت بی صاحاب بکشم بیرون ولی متاسفانه چون کار دیگه ای بلد نیستم هنوز توی این رشته خزعبل موندم.
هاستینگ زدن هم به همین الکی ها نیست که دو سه نفر بشینن دور هم بگن بریم هاستینگ بزنیم، تجریه ویندوز سرور و لینوکس می خواد تجربه کار با کنترل پنل می خواد و .... مگه به همین کشکی ها میشه رفت هاستینگ زد.
از بس بی تجربه ها ریختن توی این بازار هاستینگ بازار هاستینگ به فنا رفته.
نکته دوم (هر وقت حوصله کردی تیکت جواب بده بعد اگه مشتری اعتراض کرد بگو قوانین رو رعایت نکردی شما به خیر ما رو به سلامت) ، آیا شرکت شما هم همین طور به مشتری ها احترام می زاره؟!!!!!!!
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
تعداد تشکر ها ازspark3r به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2013, 11:18

نوشته اصلی توسط
1406
سلام من یه 10 میلیون دارم که هیچ برنامه ای ندارم روش. اصلا هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد از بس کمه! میخام یه حرکتی تو نت بزنم Tnx
لطفا حرکت آفتاب بالانس رو برام بزن
-
تعداد تشکر ها ازmohammad50 به دلیل پست مفید