از این جور آدما خیلی زیادن برا خودم زیاد پیش اومده گفته طراحی کن طراحی کردم یارو پیچونده رفته دیگه معلوم نیست کجاستو همین می شه هزینه رو اول باید بگیرید
طراحی حرفه ای انواع وب سایت ( شرکتی ، دانلود ، تفریحی ، مجله آنلاین ، خبری و... )
PHP,HTML5,CSS3,JQuery+Ajax
تماس با بنده hi@imahmood.me
وب سایت
دوست عزیز به نظرتون قیمتی که برای یک آپلود ساده یک فایل از طریق اف تی پی درخواست کردید ، غیر منطقی نبود ؟
حتی 1دقیقه هم زمان نمی برد
من نمی دونم چجوری بعضی از دوستان...
یک آپلود ساده نبود! کل تاپیک را بخوانید می بینید که خیلی همکارن نتوانستند انجام دهند. ایشان در wht.com هم تاپیک زدند و آنجا هم کسی نتوانست حل کند.
در ضمن من قیمت تعیین نکردم و گفتم هر چقدر خودشان راضی بودند جهت حل مشکل بپردازند و خودشان این مبلغ را انتخاب کردند.
این یک آپلود ساده نبود. من روی هاست خودم اکانت ftp ساختم و فایل را در آن قرار دادم و سپس به ایشان آموزش دادم چگونه از کنسول به ftp وصل شوند و چگونه فایل را از ftp به سرور خود منتقل کنند و با چه دستوری آن را اجرا کنند تا مشکل حل شود. این هزینه آموزش و تجربه ما بود.
بیچاره مشتریان این سرویس دهنده ای که این کارهای ساده را هم بلد نیست.....
من که بودم پولی ازشون دریافت نمی کردم
واقعا منطقی نیست برای کاری که حتی 1 دقیقه کار نداره این میزان هزینه دریافت شه
یا من خیلی منصف هستم یا شما واقعا زیاد گفتید
شما نخوندید! گفتم: خودشون قیمت تعیین کردند!
من هم پولی نمی خواستم! اما ایشون حتی زحمت تشکر کردن هم به خودش نداد! نه در چت یاهو! نه اینجا! و نه هیچ جای دیگه! برای همین گفتم پس حق الزحمه رو بده!
در ضمن کاری که خیلی ها نتونستن بکنند چه 1 دقیقه طول بکشه چه 5 روز ارزش هر مبلغی رو می تونه داشته باشه.
سلام محسن جان برات پ خ کردم که عزیز دلم.تو به بزرگواری خودت ..........
مگه نخوندی پ خ رو؟
یک روز دیگر هم گذشت و حواله ای که ایشون زدند هنوز به حساب ما نرسیده!
ظاهرا این همکار ما دیگر به این سایت باز نخواهند گشت....!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)