هیچ سرویس نا محدودی در هیچ کجای دنیا وجود نداره . شاید همکاران سرور های فرا زمینی داشته باشند ما که نداریم
لطفا تعداد بازدید روزانتون + تعداد کاربران آنلاین در لحظه رو به صورت تقریبی اعلام بفرمایید
مشتریان ما
موفق باشید
هیچ سرویس نا محدودی در هیچ کجای دنیا وجود نداره . شاید همکاران سرور های فرا زمینی داشته باشند ما که نداریم
لطفا تعداد بازدید روزانتون + تعداد کاربران آنلاین در لحظه رو به صورت تقریبی اعلام بفرمایید
مشتریان ما
موفق باشید
با ماهی 15 هزار تومان در خدمت شما هستم با 5 اد دامنه
فضا 4 گیگ
ناحیه کاربری - Web host 84
هاست میتونین به صورت تست هم دریافت کنین تا 10 روز
پلن معمولی [Pardis-Design] - هاست لینوکس - سرور مجازی - نمایندگی هاست - ثبت دامنه - پردیس دیزاین - سبد خرید
پلن حرفه ای [Pardis-Design] - هاست لینوکس - سرور مجازی - نمایندگی هاست - ثبت دامنه - پردیس دیزاین - سبد خرید
20٪ تخفیف ویژه نوروز: USNDA29P7
هاست قدرتمندی داریم اما با پنل دایرکت ادمین
صفحه اصلی پورتال - .::FahimHost::. سرورهای مجازی ، سرورهای اختصاصی ، هاست ، دامنه
آیدی یاهو: fahim_host
با تشکر از لطف دوستان یک سرویس از دوست عزیز onlineservers.ir خریداری شده و قصد خرید دیگر هم هستش چون قصد کردم بجای 1 هاست از 3 نفر خریداری کنم تا کیفیت رو بررسی و بهترین رو در ماه ها بعدی انتخاب کنم.
دوست عزیز نامحدود هم بنده متوجه هستم موجودیت نداره اما هاست + پهنای باند رو گفتم آفر بدید ولی بقیه امکانات نامحدود .
لطفا متن زیر رو بخونید که بنده خواستم چی بودش .
فضا 3 الی 5 گیگ و بقیه امکانات نامحدود البته پهنای باند نامحدود لازم نیست تو ماه قبل تنها 15 گیگ پهانای باند مصرف شده.
بنده تنها خواستم امکانات جانبی که فشاری به سرور نمیارن نامحدود باشه که البته الان بنده به غیر از ایمیل که 2 تا ساختم بقیه 1 عدد ساخته شدن.
پیروز باشید
درود
از انگلستان با سرویس میزبانی وب ابری در خدمتیم
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » میزبانی لینوکس
فقط کنترل پنل پلسک هست
بکاپ گیری روزانه از طریق سرویس R1soft
موفق باشید.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
همه جا هم ماهیانه داره هم سالانه و دوساله
به نت افراز هم سری بزن ماهیانه داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)