-
March 4th, 2013, 22:20
درخواست هاست ماهانه
با سلام
نیاز به 1 هاست با پهنای باند ماهانه متناسب و بقیه امکانات نامحدود نیاز دارم. و هاست شامل 3 سیستم مجزی هستش وردپرس و 2 سیستم دیگه .
و تنها نیاز دارم که هاست مورد نظر بتونه سایتها رو از نظر کد زیر هم پشتیبانی کنه و اینکه هاست ماهانه و سی پنل باشه و فعلا سایت ها بالا هستند و قصد انتقال رو دارم و ماه اول پرداخت ماهانه و بعد سالانه قصد انجام دارم و اینکه مهم هستش که اسکریپتها به درستی اجرا و کارکند در هاست فعلی سیستم ها به صورت صحیح کار می کنند اما چون سایت فیلم هم توش بوده گفتند پشتیبانی نمی کنند ولی از نظر کیفیت عالی بودش.
خیلی اضطراری قصد انتقال بک آپ رو دارم و بعد از انتقال به محض اینکه سایت ها سامل بالا اومدم همون لحظه هزینه واریز میشه چون تا الان بعد خرید 4 هاست تنها هاست چهارم تونسته بود این اسکریپ رو به درستی اجرا کنه . دستور زیر تو htaccess هستش و اینکه باید مشکلی با محتوی هم نداشته باشه فیلم و موزیک و .... البتهز بان انگلیسی نه فارسی.
لطفا تنها دوستانی که موافقند با شرایط آفر بدند.
فضا 3 الی 5 گیگ و بقیه امکانات نامحدود البته پهنای باند نامحدود لازم نیست تو ماه قبل تنها 15 گیگ پهانای باند مصرف شده.
-
-
March 4th, 2013 22:20
# ADS
-
March 4th, 2013, 22:33
عضو انجمن
پاسخ : درخواست هاست ماهانه
به غیر از اددون دامین و پهنای باند
همه امکانات نامحدود هست
Parse Hosting - پشتيباني
قبل خرید به بخش فروش تیکت بزنید
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
-
-
March 4th, 2013, 22:38
عضو دائم
هاست نا محدود دایرکت ادمین ماهانه 25000 تومان
اگر سایت های شما پربازدید باشد ماهانه 70 هزار تومان
-
-
March 4th, 2013, 22:45
عضو انجمن
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
اگر سایت شما حداکثر 2000 بازدید در روز دارد پیشنهاد ما :
هاست لینوکس اقتصادی
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=32
اگر تعداد بازدید بیشتر از این مقدار هست :
هاست پر بازدید لینوکس سی پنل
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20
موفق باشید
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
March 4th, 2013, 22:47
عضو جدید
-
-
March 4th, 2013, 22:51
عضو انجمن
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
-
March 4th, 2013, 23:02
-
-
March 4th, 2013, 23:06
میتونیم سرویس فوق رو دراختیارتون بگزاریم
سبد خرید - ترا وی پی اس
البته دوست گرامی هم جناب یارباش نیز 200% تایید میگردتند
-
تعداد تشکر ها از hadi-110 به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2013, 23:09
عضو دائم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
March 4th, 2013, 23:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Reza68
با سلام
نیاز به 1 هاست با پهنای باند ماهانه متناسب و بقیه امکانات نامحدود نیاز دارم. و هاست شامل 3 سیستم مجزی هستش وردپرس و 2 سیستم دیگه .
و تنها نیاز دارم که هاست مورد نظر بتونه سایتها رو از نظر کد زیر هم پشتیبانی کنه و اینکه هاست ماهانه و سی پنل باشه و فعلا سایت ها بالا هستند و قصد انتقال رو دارم و ماه اول پرداخت ماهانه و بعد سالانه قصد انجام دارم و اینکه مهم هستش که اسکریپتها به درستی اجرا و کارکند در هاست فعلی سیستم ها به صورت صحیح کار می کنند اما چون سایت فیلم هم توش بوده گفتند پشتیبانی نمی کنند ولی از نظر کیفیت عالی بودش.
خیلی اضطراری قصد انتقال بک آپ رو دارم و بعد از انتقال به محض اینکه سایت ها سامل بالا اومدم همون لحظه هزینه واریز میشه چون تا الان بعد خرید 4 هاست تنها هاست چهارم تونسته بود این اسکریپ رو به درستی اجرا کنه . دستور زیر تو htaccess هستش و اینکه باید مشکلی با محتوی هم نداشته باشه فیلم و موزیک و .... البتهز بان انگلیسی نه فارسی.
لطفا تنها دوستانی که موافقند با شرایط آفر بدند.
فضا 3 الی 5 گیگ و بقیه امکانات نامحدود البته پهنای باند نامحدود لازم نیست تو ماه قبل تنها 15 گیگ پهانای باند مصرف شده.
با سلام
از 0 تا 100 با هزارنویس باشید !
پشتیبانی : 88109322
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی و پاسخگویی درست مهمترین گزینه هست .
جهت خرید ، در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، تیکت ارسال نماید.
ثبت نام نمایید - هزارنویس
امکانات نامحدود ارایه نمی شود اما از نظر پشتیبانی شماره شرکت : 88109322 و شماره همراه 09125362909 و همینطور شماره همراه مدیر عامل (علیرضا علیگلی) : 09332354071 شماره همراه مدیر ارشد (آقای رضا احمدی) 09332354073 شماره همراه معاون ارشد (خانوم نیروانا شریف) 09332354072 می توانید خیالتان آسوده باشد که همیشه در دسترس هستیم.
بنفش - فضا : 3000 مگابایت - پهنای باند : 100000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 11 | Database : 30 | Park Domain : 25 | Addon Domain : 6 | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 20 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
قرمز - فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 15 | Database : 50 | Park Domain : 30 | Addon Domain : 10 | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 30 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
برای اطلاعات بیشتر تیکت ارسال نمایید، نظرات مشتریان هزارنویس :
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس انگلیس (دایرکت ادمین) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی انگلیس با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
میزبانی وب لینوکس، ویندوز [ایران، آمریکا، هلند، انگلیس، آلمان] + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-