-
January 22nd, 2010, 16:13
پاسخ : سرور مجازی بد! بد! بد! (جالبه بخونید)
سلام.
من اصلاً در جریان کار شما نیستم و نمیدونم مشکل از کجا بوده (از هاست اول تا سرور مجازی آخر) ولی من شخصاً و شرکت های *معتبر* دیگه ای که به صورت دوستانه و یا همکار با هم رابطه داریم، عملاً درصد بروز مشکل برای کاربرانمون بیشتر از 2% نبوده از 100% !!
میدونید چرا ؟ چون فقط در کاری که میدونیم 100% درش تخصص کامل داریم ادعا می کنیم !
نمیریم یک سرور بخریم با یک دونه هارد دیسک فکستنی، بدون RAID و با یک CPU دو قرونی که *** فقط *** ارزون در بیاد که بتونیم ارزون بفروشیم ولی خفن سود کنیم !!!!
اصول هاستینگ در ایران داره به بیراهه میره دوستان .... من ادعا می کنم که در کار خودم بهترین نباشم، یکی از حرفه ای ها هستم و مدرکش مشتریان من هستند و هیچ جا تبلیغات ندارم و حتی یک سایت برای فروش هم ندارم که سرور ها یا بسته های هاستینگ یا سرور مجازیم توش نوشته شده باشه !!!
چرا مشتری دارم ؟ چرا مشتر ی هام راضی هستند ؟ چرا بیشتر از خیلی جاها به ما و شرکت های دوستانی که ازشون نام بردم پول میدن ؟ چرا ؟؟؟
حتماً چون زرنگ نیستند که برن هاست یا سرور ارزون پیدا کنند نه ؟؟؟
نه دوستان، اتفاقاً زرنگ تر از خیلی های دیگه هستند چون میدونند 1 بار پول میدن، یک بار وقت میزارن، یک عمر استفاده می کنند، اعتبار کسب می کنند و روز به روز رشد و پیشرفت می کنند.
چرا ؟ چون کیفیت رو رعایت می کنند، چون به گفته خارجی ها Smart Buyer هستند که معنیش میشه کسی که به اندازه ارزش هر جنس براش پول میده !!! نه کسی که ارزون میخره، حالا هرچی که باشه !!!!
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
January 22nd, 2010 16:13
# ADS
-
January 22nd, 2010, 16:25
عضو دائم
شما از اول وقتی میخوای هاست بگیری دقت کن حد اقل چندین سایت پربازدید و معروف روش باشه. پارس خوبه اما خوب.... بیا از سرور خودمون بهت بدم هاست کم نیاری. hostdl رو همه میشناسن.کم بیار نیست.اصولا سایتهای خیلی پربازدید روشه.کم بیار نیست. خواستی نمونه سایت میدم روشه:
farskids10.com
ganja2music2.com
mihandownload.com
tarfandestan.com
و...................
یک سرچی کنی میبینی هر چی سایت بزرگه و پربازید روشه. دلیلش هم همینه.سرعت خیلی بالا و قطعی نداشتن.قیمتهاش ممکنه از بقیه بالاتر باشه اما دلیل محبوبیتش همینه.
از قدیم گفتن هر چی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری
-
-
January 22nd, 2010, 16:25
عضو انجمن
خوب باید از اولش این فکر رو می کردن و دنبال سرویس ارزان و vps ارزان نرن . بک اپ هم بر روی یک سرور دیگه خریداری کنند . مشخصات دقیق سرور رو بدونن که چی دارن میخرن و از چه کسی دارن خریداری میکنند رو سرور 40 دلاری هم میشه وی پی اس فروخت ولی ...
بقول معروف میگن
As soon as you get the hang of that vps server , you will be able to use much faster
به زودی لم این کار میاد دستت فعلا در حال تجربه هستید و ...
ویرایش توسط AfraWeb.net : January 22nd, 2010 در ساعت 16:32
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
January 22nd, 2010, 16:56
ویرایش توسط Parsianvps : January 22nd, 2010 در ساعت 17:45
-
-
January 22nd, 2010, 16:58
عضو دائم
اقا دعوا شد
ممد علی سعید نقی بیان که دلتا رو کشتن
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
January 22nd, 2010, 17:22
ویرایش توسط VpsLand : January 22nd, 2010 در ساعت 17:44
-
-
January 22nd, 2010, 17:29
VPS بعضی مواقع از Host معمولی هم بدتر میشه .. چون شما به فرض میخواهید با 128MB رم هم OS داشته باشید هم یک سایتی که خودش فقط 128MB رم میخواد ..
-
-
January 22nd, 2010, 17:38
مدیران محترم فورم این تاپیک رو بهتره قفل کنن!
اومدیم درد و دل کنیم نه......
بی خیال دوستان. من درخواستی دارم که در یک تاپیک جداگانه میزنم.
-
-
January 22nd, 2010, 18:49
سلام مجتبی جون
این همه از هاستینگ ها بد گفتی
به این توجه کردی که شاید مشکل از شما باشه؟
حداقل 1% هم به این موضوع فکر کن شاید به نتیجه رسیدی!
شاید هم واقعا اون شرکتها مشکل داشته باشند ولی تا الان که همه از اونها راضی هستند!
موفق باشید.
-
-
January 22nd, 2010, 19:02
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازpersian.developer به دلیل پست مفید