نقل قول نوشته اصلی توسط sam_pontiac نمایش پست ها
آخه اکثرا فکر میکنن که هر چی مطلب بیشتر بگذارند = رنک بهتر از گوگل میگیرند.حد اقل 90%افرادی که تا حالا دیدم این رو میگن !روزی 2 پست ولی درست ، خیلی بهتر هست تا روزی 20 تا مطلبی که سایت رو ببخشید بکنه مثل سطل آشغال !
شاید کارهای خیلی ساده ! که کمتر کسی بهش توجه میکنه !اصول گوگل و موتورهای جستجو رو رعایت کنید ، مشکلی برای سایتتون پیش نمیاد.نه زیاد رو چیزی پافشاری کنید ، نه زیاد چیزی رو نادیده بگیرید.
لینکهای داخلی ، لینک سازی کنید !
کنترل لینکهای خروجی
استفاده بهینه تر از کلمات
کلمات کلیدی سایتتون رو ترکیبی استفاده کنید بهتر از این هست که تکی بنویسید.
مثلا شما یک کلمه کلیدی دارید : موبایل ! این رو بکنید دانلود نرم افزار موبایل ( مثلا ) خصوصا الان که سایتتون کمی افت داشته میتونه مفید واقع بشه !
کلا یه باز نگری کلی ، روی لینکهای خروجی ، عناوینتون ، آدرس دهی هاتون ، حتی عکسهاتون کنید!

---------- post added at 12:30 pm ---------- previous post was at 12:29 pm ----------

آخه اکثرا فکر میکنن که هر چی مطلب بیشتر بگذارند = رنک بهتر از گوگل میگیرند.حد اقل 90%افرادی که تا حالا دیدم این رو میگن !روزی 2 پست ولی درست ، خیلی بهتر هست تا روزی 20 تا مطلبی که سایت رو ببخشید بکنه مثل سطل آشغال !
شاید کارهای خیلی ساده ! که کمتر کسی بهش توجه میکنه !اصول گوگل و موتورهای جستجو رو رعایت کنید ، مشکلی برای سایتتون پیش نمیاد.نه زیاد رو چیزی پافشاری کنید ، نه زیاد چیزی رو نادیده بگیرید.
لینکهای داخلی ، لینک سازی کنید !
کنترل لینکهای خروجی
استفاده بهینه تر از کلمات
کلمات کلیدی سایتتون رو ترکیبی استفاده کنید بهتر از این هست که تکی بنویسید.
مثلا شما یک کلمه کلیدی دارید : موبایل ! این رو بکنید دانلود نرم افزار موبایل ( مثلا ) خصوصا الان که سایتتون کمی افت داشته میتونه مفید واقع بشه !
کلا یه باز نگری کلی ، روی لینکهای خروجی ، عناوینتون ، آدرس دهی هاتون ، حتی عکسهاتون کنید!
نه دیگه سطل اشغال کجا بوده من قبلا مثلا توی سرچ هایی چون : دانلود کلیپ موبایل , کلیپ موبایل , دانلود کلیپ,دانلود موبایل , موبایل دانلود,بازی موبایل , برنامه موبایل,نرم افزار موبایل,تم موبایل,

توی تمام این ها توی صفحه اول گوگل بودم و حتی توی بعضی ها اولین لینک بودم
تمام این چیزایی و هم که گفتید رعایت میکنم
در ضمن سایت هرچی بیشتر اپدیت بشه بهتره این نظرات کاربران سایته اونا راضی هستند اگه دقت کنید من هنوزم که وروری گوگل ندارم الکسام بالاست