صحبت های جناب صالحی خیلی خوب و منطقی بود .
اما این رو بگم جناب صالحی الان وی پی اس ها تو این انجمن دو کاربرد دارن ، یا برای چیز پی ان فروشی هستن یا برای چیز پی ان فروشی نیستن ! اونی که وی پی اس واسه کار درست حسابی میخواد خودش آدم حسابیه حالیشه بنابراین میره یه سرویس درست درمون میخره . من خودم چندتا سرور دارم ، یه آفر هم زدم رم 4 گیگ میدم 30 تومن . یه سرورمو گذاشتم واسه اونا که سرور واسه کار درست حسابی میخوان . چندین نفر هم از همون تاپیکم با من تماس گرفتن گفتن آقا ما سرویس خوب میخوایم منم از روی اون یکی سرورم رم 2گیگ رو تا 50 60 تومنم دادم بهشون راضی هم هستن .
هاردشم رید 10 کردم که مشکلی پیش نیاد . مردم که مسخره ما نیستن یه عمر جون بکنن صبح بیدار شن بگیم شرمنده هارد سوخت !
پر حرفی نکنم ، خلاصه کلام اینکه مشتری ای که خودش بفهمه سرور یعنی چی اون چیزی که میخواد رو حتی از فروشنده ارزون فروش هم میره به قیمت واقعیش میخره . یه سری افرادم هستن دیتا براشون مهم نیست وی پی اس میگیرن واسه چیز پی ان شخصی اونم میره وی پی اس ارزون میخره ، هر ماه هم حتی سرور عوض کنه عین خیالش نیست ، هاردم بسوزه میگه عیبی نداره یه وی پی اس دیگه بده !(کم هم نیستنا از اینا تو این انجمن پره) ارزون میخره اصلا براش مهم نیست .