نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 89

موضوع: Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

پیش فرض پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

سلام
    شب همه همکاران و کاربران شب زنده دار بخیر!
    من تا اینجا همه پستها رو خوندم
    نظراتی دارم :
    1- در خصوص این که میفرمائید 100 تا از این تاپیک هات زده بشه کاملا مخالفم ! چرا ما عادت داریم همیشه کوتاه بیایم و بگیم نمیشه ! چرا نباید حتی مدیر این تالارها فشار بیاریم اجاره فعالیت افراد مشکوک رو ندهند ؟ |
    2-دوستی که فرمودند سرویس ارزون هم میشه با کیفیت باشه % 100% مخالفم ، چون ارزون نمیتونه با کیفیت باشه تاکید میکنم نمیتونه ! زمان دلار 1200 تومنی هم VPS 512 25هزار تومن بوده ! الان 20 تومن ؟ گرون میتونه بی کیفیت باشه ! اما ارزون هرگز نمیتونه! اونم ارزونی که از 10 درصد منطق هم پیروی نمیکنه
    نکنه آمریکا دلارش داره گرون میشه باید بره یه فکری به حال خودش بکنه ؟
    فرض کنیم کاربری از مشتریان ما یک سرور با 16 گیگ رم و 32 آی پی داشته باشه و ماهیانه 500 هزار تومن بابت این سیستم پرداخت کنه !
    نهایت میتونه 29 سرور 512 به شما ارائه کنه با قیمت 15 هزار تومن چقدر میشه ؟ 435 هزار تومن؟
    نظرتون راجع به 20 هزار تومن چیه ؟ 580 هزار تومن ؟ یعنی فقط با 80 هزار تومن همه سرور و نگهداری میکنه ؟
    نه جریمه ابیوز نه پهنای باند اضافه نه ......
    نه نمیشه !
    اما چرا میتونه به شما سرویس بده !؟
    راحته به شما سرویس میده ......... تا وقتی که مثل یکی از مشتریان ما که به که با بدهی به ما و کلی سرور تمدید نشده ناپدید میشه ( نمونه این برای همکارای دیگه زیاد رخ داده و متوجه هستند چه عرض میکنم !)
    حالا ما میام جعمش کنیم قضیه رو ! ببنید طرف چطوری سرویس داده
    سرور 16 گیگ رم با هارد 2 ترابایت و 5 گیگ پهنای باند!
    یک سرور4 گیگ رم با 1.5 ترابایت هارد 100 هزار تومن
    یک سرور 2گیگ رم با هارد 1 ترابایت ماهیانه 60 هزار تومن!
    و... تا 32 سروری که من وقتی پسورد سرور رو ریکاور کردم رو واردش شدم مونده بودم چرا من همچین توانایی عظیمی ندارم ! منی که خودم یادش دادم چطوری کار کنه که دچرا مشکلات فنی و افت کیفیت نشه !
    این دوستمون کم کم 1 تا 1.5 میلیون بدهکار بود به کاربرانش و مقدار یهم به خود ما !
    جالبه مشتری اون اومده دیتا یک سایت دانلود روی سروره ! میگه تمام زندگیمه چند میلیون می ارزه ! میگیم هزینه سرور و بدید بگیم دیتاسنتر روشنش کنه ! میگه من 400 تومن ندارم و نمیتونم بدم ! اخر امر هم به فنا رفت سرور و دیتای روش !

3- در مورد پشتیبانی هم مطمئن باشید وقتی مشکلی بوجود بیاد متوجه می شوید پشتیبانی چیه ! نه اینکه
    "آقا سلام لطفا سرور من رو ریستارت کنید "!
    و ماهی 10 بار این تیکت رو میزنه طرف بدون اینکه حتی بدونه چرا سرورش دائم داره هنگ میکنه ! چون دانش کمه فکر میکنه خودم یه جایی خرابکاری کردم ! حتی نمیکنه بپرسه و مطمئن بشه از سمت سرور مشکلی نیست !
    4-انتخاب سرویس دهنده معتبر سخت نیست ! اما به تعداد تقدیر و تشکر هم نیست ! ممکنه خیلی ها دروغین باشه ! و ممکنه "بعضی" حتی وب هاستینگ تالک توی رادارشون هم نباشه از نظر ارزش ریالی !
    5- از دست رفتن اطلاعات حق شما و ماست ! عزیز من شما که 1000 گیگ اطلاعات مهم داری باید بری دنبال سروری بگردی که RIAD 1 یا 10 باشه ! یا حداقل Raid 0 نباشه !
    اگر Raid 0 گرفتید نه مانند برخی از دوستان که بعد از سوختن یکی از اعضا آرایه Raid که گویا در خصوص Riad 0 تازه بعد از رخداد دلخراش تحقیق کردند ( ناراحت نشید عزیز اما باید از سرویس دهنده خودتون مشورت میگرفتید و حداقل Raid 0 نمیکردید ! و اینجا هم جای توضیح مشکل کاربر و دفاع از خودتون نبوده چون کسی شما رو نمیشناخته و اسمی هم از شما برده نشده و اگر برده شده میتونستید درخواست بدید پست رو حذف کنند )

توضیحات بیشتردر منبر بعدی !
    ختم جلسه!

2. تعداد تشکر ها ازwanener به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)