شانس ماست که 1 میلادی 4 میلیون پول تمدید بدیم بعد ارزون بشه
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
امروز که من نزدیک 4 تومان معامله کردم :|
اگر دوستان به خاطر داشته باشند در همین خرداد ماه امسال بعد مذاکرات ترکیه دلار از 2400 به 1400 تومن اومد ولی دوباره برگشت بالا امیدوارم ایندفعه اینقدر پایین بیاد تا به نرخ واقعی خودش برسه
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
الان جلالی زده 3550 .... یکی دو جا دیدم خبر زدند 3450 ...واقعا آدم نمیتونه ریسک کنه..الان بخریم فردا بیاد ارزونتر بشه اعصاب میریزه به هم.. یا برعکس.. بازم نخریم فردا بره بالاتر بازم اعصاب میریزه به هم...
::سايت رسمي صرافي جلالي::
صرافی جلالی خیلی نرخ هاش گرون هست خیلی از ایرانیهای مالزی هم با این صرافی به دلیل گرون بودن کار نمیکننالان جلالی زده 3550 .... یکی دو جا دیدم خبر زدند 3450 ...واقعا آدم نمیتونه ریسک کنه..الان بخریم فردا بیاد ارزونتر بشه اعصاب میریزه به هم.. یا برعکس.. بازم نخریم فردا بره بالاتر بازم اعصاب میریزه به هم...
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
آیدی آنلاین نبود ؟
بنده دلار فروش پی پال نیستم بخوام تبلیغات کنم اما هستند منصفانی که قیمت روز رو ارائه میدن نه اینکه خون مردم رو در شیشه کنند. در این اوصاف حالا اون اشخاصی که حساب پی پال ندارند و برای هر خریدی باید به نرخ روز گرفتار این گرون فروش ها بشن دیگه کلاهشون پس معرکست.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
اگر کسی نیاز ضروری نداره خرید نکنه !
YOURGIG.IR
YOURGIG HOSTING █ FREE HOSTING
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)