-
March 3rd, 2013, 19:21
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
..2013.., .K.H.A., AhriMAN_7211, amir_tara67, avalhost, babelirani, codec_pack, da6276, delta, Devil, dibahost, djamir, Eixi, hack2hacker, hadi_am, heshi, hosinaa, HyperServer, Mihan-VPS, MostafaBestMan, nad3rshah, NikMizban.Com, ostad24000, pakradm, parsdrive, ParsWebIT, pedramsistani, saeidz, scary-x2, servervds.com, soheil.zare2006, spark3r, thanker, پاشنه طلا
-
March 3rd, 2013 19:21
# ADS
-
March 3rd, 2013, 19:29
عضو جدید
پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)
ما از این سرویسهای ارزون زیاد گرفتیم اما فقط کار خودمون سخت تر می کردیم
-
تعداد تشکر ها ازsefaresh68 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 19:29
سلام کاملا تایید میکنم بنده به مدت 2 ماه از VPSFars سروریس داشتم ارزون بود ولی کیفیت پایین بود ! در آخر هم هارد سرور ترکید و کل تلاش ما که 500 گیگ بود به باد رفت بعد تماس گرفتم گفتن بجای خسارت یک سرویس 120 تومنی به مدت 3 ماه خریداری کنید ما 1 ماه رایگان میدین :دی + اگه باور ندارید همین بلا سر فامو هم اومد
کلا گول ارزونی رو نخورید
-
تعداد تشکر ها ازSajjadM2 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 19:31
عضو انجمن
دانیال جان منم پستی مثل این زدم
کو گوش شنوا میومدن سوال میکردن چطوری کانفیگ کنیم چه سرور برای مجازی ساز خوبه و ....
اما لپ کلام نمیگرفتن برا کاربر هست نه ادمین های محترم که همگی وی پی ان فروش بودن و فقط اسم سرور شندیه بودن و ....
-
تعداد تشکر ها ازservervds.com به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 19:34
پیشاپیش از دوستان ممنون میشم بابت اینکه اسم سرویس دهنده ای نیارید تا کدورتی بوجود نیاد و عاقبت تاپیک حذف نشه
-
-
March 3rd, 2013, 20:48
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 21:04
100 تا تاپیک اینجوری هم زده بشه تاثیری نداره تا یه یوزر از 3 4 تا جای ارزون خرید نکنه بعدش پشیمون نشه متوجه این مطالب نمیشه
-
تعداد تشکر ها ازshingo به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 21:09
عضو دائم
ممنون دانیال جان اما لازم به ذکره نمیدونم چرا این همه تاپیک در این باره هست هیچ کدام به نتیجه نمیرسه این رو در باره این بگم که تجربه خودم هست
2 تا سرور دارم کولو توی کانادا که یکیش 2090 و دیگری 1060 دلار هست 3 روز پیش قسط هاش رو بردم صاف کنم دلار گرفتم 3670تومان امروز میدادند 3480 تومان یعنی چیزی حدود 320 هزار تومان زیان که به نظر کاربران این رو من از خودم میدهم؟خیر هیچ کسی دلش برای شما نخواهد سوخت فقط خودتون هستین که باید دلتون برای خودتون بسوزد اینم مدرک:
http://www.picofa.org/images/zsklvsuwf2gnd2yx96ti.jpg
منی که این همه هزینه میکنم آیا میتونم بیام به اون قیمتی که رم 1 رو بیام 10 تومن بدهم یا چیز دیگه ؟ آیا مکان دارد؟
ویرایش توسط majidisaloo1 : March 3rd, 2013 در ساعت 21:32
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2013, 21:20
ممنون دانیال جان اما لازم به ذکره نمیدونم چرا این همه تاپیک در این باره هست هیچ کدام به نتیجه نمیرسه این رو در باره این بگم که تجربه خودم هست
نیاز نیست تاپیک به نتیجه برسه .. چون ایندفعه خطاب به همکارا نیست 
خطاب به کاربران هست ؛ که بدونن چه و چرا قیمت پایینِ
پ.ن : قصت هاش = قسط هاش
-
-
March 3rd, 2013, 21:40
عضو انجمن
فرمایش شما کاملا درسته جناب ولت سرور. نهایت این ارزون فروشی ها هم شده اینکه این روزا همه دنبال هم میگردن و انجمن هم یک تاپیک در میان شده شکایت و یافتن مکان زندگی و آدرس اون ارزون فروش!
ویرایش توسط parsdrive : March 3rd, 2013 در ساعت 22:23
-
تعداد تشکر ها ازparsdrive به دلیل پست مفید