100 تا تاپیک اینجوری هم زده بشه تاثیری نداره تا یه یوزر از 3 4 تا جای ارزون خرید نکنه بعدش پشیمون نشه متوجه این مطالب نمیشه
![]()
100 تا تاپیک اینجوری هم زده بشه تاثیری نداره تا یه یوزر از 3 4 تا جای ارزون خرید نکنه بعدش پشیمون نشه متوجه این مطالب نمیشه
![]()
ممنون دانیال جان اما لازم به ذکره نمیدونم چرا این همه تاپیک در این باره هست هیچ کدام به نتیجه نمیرسه این رو در باره این بگم که تجربه خودم هست
2 تا سرور دارم کولو توی کانادا که یکیش 2090 و دیگری 1060 دلار هست 3 روز پیش قسط هاش رو بردم صاف کنم دلار گرفتم 3670تومان امروز میدادند 3480 تومان یعنی چیزی حدود 320 هزار تومان زیان که به نظر کاربران این رو من از خودم میدهم؟خیر هیچ کسی دلش برای شما نخواهد سوخت فقط خودتون هستین که باید دلتون برای خودتون بسوزد اینم مدرک:
http://www.picofa.org/images/zsklvsuwf2gnd2yx96ti.jpg
منی که این همه هزینه میکنم آیا میتونم بیام به اون قیمتی که رم 1 رو بیام 10 تومن بدهم یا چیز دیگه ؟ آیا مکان دارد؟
ویرایش توسط majidisaloo1 : March 3rd, 2013 در ساعت 21:32
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
نیاز نیست تاپیک به نتیجه برسه .. چون ایندفعه خطاب به همکارا نیستممنون دانیال جان اما لازم به ذکره نمیدونم چرا این همه تاپیک در این باره هست هیچ کدام به نتیجه نمیرسه این رو در باره این بگم که تجربه خودم هست
خطاب به کاربران هست ؛ که بدونن چه و چرا قیمت پایینِ
پ.ن :قصت هاش = قسط هاش![]()
فرمایش شما کاملا درسته جناب ولت سرور. نهایت این ارزون فروشی ها هم شده اینکه این روزا همه دنبال هم میگردن و انجمن هم یک تاپیک در میان شده شکایت و یافتن مکان زندگی و آدرس اون ارزون فروش!
ویرایش توسط parsdrive : March 3rd, 2013 در ساعت 22:23
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
سلام و عرض ادب
شرمنده ام جسارت ميكنم ولي از كجا بايد در مورد يه سايت تحقيق كرد؟
معمولا وقتي كسي ارزون ميفروشه هميشه افرادي هستن كه خيلي راضي هستن و تاييد ميكنن و متقابلا افرادي هم هستن كه ميان طرف رو رد ميكنن
حالا منكه دارم تحقيق ميكنم حرف كدوم گروه رو قبول كنم ؟
يا بايد پيش خودم بگم واقعا خيلي خوبه و اونايي كه رد كردن قصد تخريب دارن و يا اينكه اونايي كه تاييد كردن حتما نفعي از طرف اون سايت بهشون ميرسه ....
يكي از راهها هم تجربه كار با اون سايت هست كه ميتونه كلي خسارت و اتلاف وقت به همراه داشته باشه
واقعا آدم ميمونه چيكار كنه ...
[you]...
منظور تحقیق این هست که ببینید سرور اصلی چقدر تموم میشه .. با این ریسورسی که ارائه میدن قیمتش جور درمیاد یا نه...
تایید میشه واقعا یکی از دوستان یک سری تحقیق میدانی از وی پی اس ها ی همین جا دیشب پریشب بود بهم اارائه کرد که 7 8 تا جا سرور گرفته بود و هنوز هم به سروری که میخواسته نرسیده
جالب اینه که چیز خواسی هم نخواسته یک لینوکس سنت اواس 5 32 بیتی با رم 512 وهارد..........................
کاش دوستان به ظرفیت سرورهاشون توجه میکردن حدود 90درصد دوستان روی سرورشون اینقد فروش داشتن با 4 هسته سرور که سیستم اپدیت نمیشده و فروشنده که یک مهندس هم بوده
گفته نیازی به اپدیت نیست سیستم عامل کامله ................
به زودی اگر قوانین اجازه بده تحقیق میدانی از دوستان وی پی اس فروش رو هم منتشر میکنم با حرفها و دلایلشون و.........................................
درضمن حدود 10 درصد دوستان هم که هنوز قول ارایه سرویس رو به این بنده خدا دادن بعداز 24 ساعت هنوز انلاین نشدن و یا شدن و مسیول نصب سیستم عامل سرورشون نیومده واسشون انجام بده که بتونن سرویس بدن
در ضمن
درضمن من موندم تو کف شما همکارای عزیز که میگید رم فلان نداریم موجودی فقط رم 4
خیلی از دوستان هم میخواستن از جاهای خوب و با کیفیت تهیه کنن
که مثلا همکار گرامی عارش می اد رم کمتر ست کنه در صورتی مشتری حق داره رم کم بخواد ولو اینکه
2 3 5 تومن به نفعش شه شما هم که سرویس مثلا بارم کم نمیدی مشتری حق داره بره جای دیگه و سرش کلابره
و اذیت شه
درضمن بخدا حیف قسمت انتقادات و پیشنهادات دایم فعال نیست و حتی کسی یک پست داره اگر میزاشتین
همه پست بدن بهتر بود لااقل می دیدین چه بازی هایی بعضی ها در می آرن
نمونش یکی میاد تاپیک می زنه رم 2 گیگ فلان قدر یارو میره ازش سرویس می گیره می بینه یک اپدیت ساده نمیشه کرد
بعد میگه اقا من نخواستم پول رو پس بده بعد همکار گرامی این وسط از پولش کم میکنه یک سومش رو کم و بقیش رو بهش میده
اگر روزی 4 5 نفر در ماه در این همکار گرامی خرید کنن و همین کارو کنه باهاشون حدود 500 تومنی نصیب این همکارمون میشه
اینم واقعا روش خوبی است واسه پول درراوردن بدون خون ریزی کسی هم واسه 5 تومن نمیره شکایت کنه
من از مدیرا خواهش میکنم قسمت انتقادات رو ازاد کنن که باعث شه بازار شفاف تر بشه
و لااقل از این دست مشکلات واسه کسی پیش نیاد وقتی کسی با دلیل و مدرک میاد اونجا چیزی میزنه فکر نکنم مهم باشه یک پست داره یا صد تا
ویرایش توسط پاشنه طلا : March 3rd, 2013 در ساعت 23:28
همیشه هم گرونی دلیل کیفیت بالا + پشتیبانی خوب نیست
اسم نمی برم ولی سروری از یکی از همین افراد این انجمن داشتم اون موقع که رم 1 رو می دادن 10 تومن من از ایشون رم 1 رو به قیمت 40 تومن گرفته بودم
در اولین روزهای کاری که تو همین انجمن افر می داد و تعریف هم ازش شده بود ولی ...
تا اینکه بر اثر کم کاری ایشون و انتقاد ما از ایشون سرور مارو کلا پاک (به فا... دادن) کردن و به قول معروف علی موند و حوضش
الان من سرور دارم رم 512 ماهی 13 تومن که خوب داره کار می کنه برام و پشتیبانی هم میشه نمی دونم چطوری هزینه سرور رو تامین می کنن
اگه طرف واقعا وجدان داشته باشه که نمیاد اینکارا رو بکنه و سر عده ای رو کلاه بزاره و بعد هم بره دنبال بازیش![]()
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
هر کس باید خودش کیفیت رو تجربه کنه
YOURGIG.IR
YOURGIG HOSTING █ FREE HOSTING
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)