(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
دوستان لطفا توجه داشته باشید تاپیک را از موضوع اصلی جدا نکنید.
متشکرم
ببخشید یه سوال واسم پیش اومد البته ممکنه به بحث مربوط نباشه شرمنده !!! الان من درست متوجه شدم ؟!! دلار 1126 ؟!!!! این تاپیک قدیمیه یا طرفای ما دلار گرون شده ؟! اگر بگیریم 2600 تومان باز هم فیلم هندیه !!! آقا مگه از دیتا سنتر نباید با paypal پرداخت کنید ؟ خوب مگه دلار پی پال چنده الان !!!؟ گیریم شما اصلا از ارز مرجع میتونی استفاده گنی و همون حول حوش 2600 واست در میاد وقتی این دلار تو حساب paypal نباشه چه فایده ای داره !!!!؟ کلا یه عالمه سوال پیش اومد واسم لطفا یکی بیاد رفع ابهام کنه![]()
حالا این اقا ایرانی هستن تیکت ها رو فارسی میزنید تو سایتش؟
سلام آره واسه منم همینطور شده بود
والا من متوجه نمیشم !!! یعنی تو ایران حساب دارن و ما میتونیم به حساب ایشون پرداخت کنیم ؟! خب این ربطش به دلار 1226 تومن چیه پس ؟ اگه ریال میدیم پ چرا باید دنبال دلار باشیم ؟
سلام
این دیتاسنتر سرورهای آکبندو خوبش رو میده به خارجیا با قیمت معمول و نسبتا هزینه هاش هم گرونه بعد یه قسمت گذاشته به نام دیسکانت رک تو این بخش سرورهای کار کرده و میشه گفت از دید خودشون از رده خارج شده رو با قیمت خیلی کمتر ارائه میده حالا مدیر دیتاستر که یه ایرانیه میگه هموطن عزیز سرور دیسکانت رک رو من به ازای هر دلار 1226 تومن میگیرم ازتون حالا دلار هر قیمتی هم که باشه مهم نیست و این موضوع فقط هم در مورد دیسکانت رک هست نه سرورهای معمولی
در مورد اون خطی که نوشتم سرورهای از رده خارج شده باید بگم من خودم به شخصه راضی هستم و مشکلی هم ندارن
البته اونجوری که شنیدم و اطلاع دقیق ندارم الان برای سفارشات جدید دلار رو 2000 تا 2400 تومن حساب میکنن ولی تمدید هنوزم 1226 تومن هست
دوستان لطفا بحث های که به موضوع تاپیک مربوط نیست اینجا ذکر نکنید . این مطلب با چندین باز تذکر دادیم اما بعضی ها توجه نمی کنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)