خوب بود اگر اين موضوع رو آويزه گوش خودتون کرده بوديد و از ابتدا تو يک جمعی که همه دارن در مورد يک نرم افزار و قابليت های اون حرف ميزنن در مورد dns و هاست و اين موارد صحبت نميکرديد.اينطور هنرتون نمايان نميد.
خوب بهتون تبريک ميگم که تونستيد با پريدن تو تاپيک ديگران دو تا مشتری برای کار خودتون جذب کنيد. هر زمان تعداد پيام های خصوصی رسيده به شما از تعداد دانلود اين نرم افزار و تعداد بارهایی که اين پست توسط کاربران مشاهده شده رسيد اونوقت نشون ميده در س ر ق ت کاربران از تاپيک ديگر موفق بوديدآمار هم از پیغام خصوصی های به من و سوال راجب سامانه میشه
بنده به شخصه از ابتدا وقت حرف زدن با شما رو نداشتم و قطعا اگر تو اين تاپيک نپريده بوديد وسط کاری به کارتون نداشتم. واقعا اگر تو اين تاپيک دخالت کودکانه نميکرديد کسی کاری به کار شما نداشت. به هر حال از ابتدا پيشنهاد کردم کارتون رو در يک تاپيک مجزا دنبال کنيد و بی دليل سعی نکنيد از تاپيک ديگران برای کار خودتون کاربر ب د ز د ی ددیگه واقعا وقت حرف زدن با تو رو ندارم (انو گفتم که نیای یه پست بدی و ذوق مرگ بری و فک کنی جواب دادی باز (اینو از سطح افکارت گفتم))