-
March 3rd, 2013, 00:02
پاسخ : امکان دانلود فقط ار یک یا چند دامین خاص
خواهش می کنم
اموزش فارسی نداره باید از Doc خودش استفاده کنید کامل توضیح داده
مورد دوم من با IP کار کردم و درست کار میکنه ولی با دامینش کار نکردم البته تا اونجا که یادم میاد ورودی رو نمی تونه تشخیص بده با IP برای یه بنده خدا راه اندازی کردم به عنوان VIP
-
-
March 3rd, 2013 00:02
# ADS
-
March 3rd, 2013, 00:11

نوشته اصلی توسط
clark
خواهش می کنم
اموزش فارسی نداره باید از doc خودش استفاده کنید کامل توضیح داده
مورد دوم من با ip کار کردم و درست کار میکنه ولی با دامینش کار نکردم البته تا اونجا که یادم میاد ورودی رو نمی تونه تشخیص بده با ip برای یه بنده خدا راه اندازی کردم به عنوان vip
من هم چون vip دارم میخوام اینکار رو بکنم ... منتها وی آی پی که من راه اندازی کردم به شکلی هست که فقط کاربران عضو سایت که در گروه کاربری وی آی پی هستند میتونند لینک ها رو مشاهده کنند.
و مشکل این حالت اینه که ممکنه یه نفر که عضو وی آی پی هست لینک مستقیم رو بذاره توی سایت دیگه ای و از اونجا هم میشه دانلود کرد فایل رو ...!
ویرایش توسط kalemati12 : March 3rd, 2013 در ساعت 00:31
-
-
March 3rd, 2013, 00:17
خوب دیگه این مشکل لینک استاتیک اگر لینک های شما به صورت دینامیک جنریت بشن کل این داستان ها میره کنار
اون VIP هم که من گفتم به یه سبک دیگس و به کار شما نمیاد در اصل با V-pn که میداد میتونستن از سایت دانلود کنن ولی به عنوان ** شکن کار نمی کرد فقط برای دانلود از اون سایت بود مشکل شمارو هم نداشت
-
-
March 3rd, 2013, 00:27
سلام چرا ویندوز عوض نمیکنید اگر میتونید ویندوز سرور 2012 نصب کنید iis 7,5 داره واقعا محشره
-
-
March 3rd, 2013, 00:35

نوشته اصلی توسط
Ja3er TVHost
سلام چرا ویندوز عوض نمیکنید اگر میتونید ویندوز سرور 2012 نصب کنید iis 7,5 داره واقعا محشره
به پشتیبانی گفتم برای تعویض ...
چون فایلها همه توی درایو c هستند با تعویض ویندوز پاک میشه.
-
-
March 3rd, 2013, 00:58
جناب Clark ممنون از شما
مشکل با نصب و تنظیم ISAPI_Rewrite حل شد ...
-