نقل قول نوشته اصلی توسط napster نمایش پست ها
گلم اگه خوب نگاه کنی به نت (تو اکثر سایت های رنک بالا تبلیغ دارم) پس نیازی به یه تاپیک شما نیست،اوکی ؟
پس لطفا پستتون رو حذف کنيد و اگر هم انتقادی داريد بريد تاپيک مجزا بزنيد.
چون اينطوری من و کاربران فکر ميکنيم شما به خاطر اينکه سايتتون فروش نداره و مشتری نداريد سعی ميکنيد تاپيک ديگران رو خراب کنيد

من از اینجا گرفتم تهران اینترنت و کل ه بحثم اینه که راهی که داری میری به ناکجا آباده،تمام این کارایی که میگی (تغیرات) خیلی راحت تو این سامانه انجام میشه و اونم کاملا رایگان هست و اگه دقت کنی تو گفتی تهران اینترنت،من گفتم سامانه های مشابه (که قاصدک و .....) بماند
قرار شد بگيد از کجا ميشه يک سايت رايگان شارژ تاپ آپ بالا اورد ؟ من جواب اول رو به شما ميدم. راهکار های نوين. شما اگر جواب ديگه ای داريد بديد.

پیوست:جدیدا سیستم اینا عوض شده و هر تغیری و کد html یا css بخاید میشه داد و کپی رایت یا قالب یا هر چیزی رو جا به جا کرد.
حتی اگر به کد html و css دسترسی داشته باشيد به سورس دسترسی نداريد. زمانی که به سورس دسترسی داشته باشيد يعنی ميتونيد مالک اصلی سايتتون باشيد و به کمک اين نرم افزار شما اين قابليت رو خواهيد داشت.

ایرانی هستید و انتقاد ناپذیر و شکر خدا همه متخصص،باشد که رستگار شوید
شما هم ايرانی هستيد و سعی ميکنيد تاپيک بقيه ايرانی ها رو به خاطر اينکه مشتری جذب کنيد بهم بزنيد.
اينکه شما برای سايتتون سالانه 200 هزار تومان هزينه پرداخت ميکنيد و در نهايت نميتونيد 97 برابر اين مقدار شارژ بفروشيد تا بتونيد هزينه پرداخت شده رو از سود بدست بياريد مشکلی هستش که به اين تاپيک مربوط نيست. ميتونيد يک تاپيک مجزا باز کنيد و اين موضوع رو بيان کنيد. اما حق خراب کردن اين تاپيک رو نداريد. نداريد و نخواهيد داشت.