صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 69

موضوع: اسکريپت فروش شارژ به صورت تاپ آپ

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : اسکريپت فروش شارژ به صورت تاپ آپ

نقل قول نوشته اصلی توسط napster نمایش پست ها
    شرمنده اینقد رک میگم اما مفتش گرونه،الان سیستم های مشابه به صورت رایگان راه میندازن و خیلی آسون (فقط dns اونا رو ست میکنی رو دامین)
    شارژ مستقیم + انواع شارژ
    سود هم از فروش 2% که صاف میرسه دستت،دیگه این کارا چیه ؟
    از همه مهمتر کاربرا خیلی هاشون به بانک سرمایه یا بانک هایی که کلی تبلیغ میکنن اعتماد نمیکنن دیگه زرین پال که جای خود دارد.
    شرمنده انقدر رک جواب رک گوئی شما رو ميدم.
    1. احساس ميکنم هدف شما بيشتر تبليغ سايتتون بود که تو امضا بود
    2. خوشحال ميشم بدونم اين سايت هائی که ميگيد اين سرويس رو رايگان ميدن کيا هستند ؟ ضمن اينکه اين نرم افزار هم رايگان هستش.
    3. تو اين نرم افزار بر خلاف اون سايت هائی که شما ميگيد دستتون کاملا باز هستش و ميتونيد هر تغييری در ظاهر يا در برنامه رو به هر صورتی که مايل باشيد بديد. چيزی که تو سيستم هائی که شما ميگيد ممکن نيست. مثلا همين سايت شما تابلو هستش که از شرکت تهران اينترنت هستش و کلا همه جا اسم تهران اينترنت رو زده. به نظر من سايت شما بيشتر از اينکه به درد شما بخوره تبليغ سايت تهران اينترنت هستش
    4. مهمترين مزيت زرين پال اين هستش که 8000 پذيرنده زرين پال ترجيح ميدن از بقيه پذيرنده های زرين پال خريد کنن. اگر غير از اين بود زرين پال الان8000 پذيرنده و 80000 کاربر نداشت. ضمنا لازم ميدونم به استحضار شما برسونم شرکت سامان سيستم مجری زرين پال به عنوان يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هستش و ميتونيد نام اون رو در ليست زير مشاهده کنيد:

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

کد:
    http://www.shaparak.com/ir/members/psp.asp

عضو جدید napster آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    205
    تشکر شده در
    168 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    شرمنده انقدر رک جواب رک گوئی شما رو ميدم.
    1. احساس ميکنم هدف شما بيشتر تبليغ سايتتون بود که تو امضا بود
    2. خوشحال ميشم بدونم اين سايت هائی که ميگيد اين سرويس رو رايگان ميدن کيا هستند ؟ ضمن اينکه اين نرم افزار هم رايگان هستش.
    3. تو اين نرم افزار بر خلاف اون سايت هائی که شما ميگيد دستتون کاملا باز هستش و ميتونيد هر تغييری در ظاهر يا در برنامه رو به هر صورتی که مايل باشيد بديد. چيزی که تو سيستم هائی که شما ميگيد ممکن نيست. مثلا همين سايت شما تابلو هستش که از شرکت تهران اينترنت هستش و کلا همه جا اسم تهران اينترنت رو زده. به نظر من سايت شما بيشتر از اينکه به درد شما بخوره تبليغ سايت تهران اينترنت هستش
    4. مهمترين مزيت زرين پال اين هستش که 8000 پذيرنده زرين پال ترجيح ميدن از بقيه پذيرنده های زرين پال خريد کنن. اگر غير از اين بود زرين پال الان8000 پذيرنده و 80000 کاربر نداشت. ضمنا لازم ميدونم به استحضار شما برسونم شرکت سامان سيستم مجری زرين پال به عنوان يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هستش و ميتونيد نام اون رو در ليست زير مشاهده کنيد:

گلم اگه خوب نگاه کنی به نت (تو اکثر سایت های رنک بالا تبلیغ دارم) پس نیازی به یه تاپیک شما نیست،اوکی ؟

من از اینجا گرفتم تهران اینترنت و کل ه بحثم اینه که راهی که داری میری به ناکجا آباده،تمام این کارایی که میگی (تغیرات) خیلی راحت تو این سامانه انجام میشه و اونم کاملا رایگان هست و اگه دقت کنی تو گفتی تهران اینترنت،من گفتم سامانه های مشابه (که قاصدک و .....) بماند
    پیوست:جدیدا سیستم اینا عوض شده و هر تغیری و کد html یا css بخاید میشه داد و کپی رایت یا قالب یا هر چیزی رو جا به جا کرد.

ایرانی هستید و انتقاد ناپذیر و شکر خدا همه متخصص،باشد که رستگار شوید
    ویرایش توسط napster : March 2nd, 2013 در ساعت 23:06
    فقط یه جوون ایرانی میتونه گوشی دو میلیونیش رو دو هزار تومن شارژ کنه
    :))))))))))))
    http://mablagh.ir

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

گلم اگه خوب نگاه کنی به نت (تو اکثر سایت های رنک بالا تبلیغ دارم) پس نیازی به یه تاپیک شما نیست،اوکی ؟
    پس لطفا پستتون رو حذف کنيد و اگر هم انتقادی داريد بريد تاپيک مجزا بزنيد.
    چون اينطوری من و کاربران فکر ميکنيم شما به خاطر اينکه سايتتون فروش نداره و مشتری نداريد سعی ميکنيد تاپيک ديگران رو خراب کنيد

من از اینجا گرفتم تهران اینترنت و کل ه بحثم اینه که راهی که داری میری به ناکجا آباده،تمام این کارایی که میگی (تغیرات) خیلی راحت تو این سامانه انجام میشه و اونم کاملا رایگان هست و اگه دقت کنی تو گفتی تهران اینترنت،من گفتم سامانه های مشابه (که قاصدک و .....) بماند
    قرار شد بگيد از کجا ميشه يک سايت رايگان شارژ تاپ آپ بالا اورد ؟ من جواب اول رو به شما ميدم. راهکار های نوين. شما اگر جواب ديگه ای داريد بديد.

پیوست:جدیدا سیستم اینا عوض شده و هر تغیری و کد html یا css بخاید میشه داد و کپی رایت یا قالب یا هر چیزی رو جا به جا کرد.
    حتی اگر به کد html و css دسترسی داشته باشيد به سورس دسترسی نداريد. زمانی که به سورس دسترسی داشته باشيد يعنی ميتونيد مالک اصلی سايتتون باشيد و به کمک اين نرم افزار شما اين قابليت رو خواهيد داشت.

ایرانی هستید و انتقاد ناپذیر و شکر خدا همه متخصص،باشد که رستگار شوید
    شما هم ايرانی هستيد و سعی ميکنيد تاپيک بقيه ايرانی ها رو به خاطر اينکه مشتری جذب کنيد بهم بزنيد.
    اينکه شما برای سايتتون سالانه 200 هزار تومان هزينه پرداخت ميکنيد و در نهايت نميتونيد 97 برابر اين مقدار شارژ بفروشيد تا بتونيد هزينه پرداخت شده رو از سود بدست بياريد مشکلی هستش که به اين تاپيک مربوط نيست. ميتونيد يک تاپيک مجزا باز کنيد و اين موضوع رو بيان کنيد. اما حق خراب کردن اين تاپيک رو نداريد. نداريد و نخواهيد داشت.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

بحثم اینه که راهی که داری میری به ناکجا آباده
    چرا ؟ چون قراره دوستان به کمک اين نرم افزار وارد رقابتی با شما بشن راهشون ناکجا آباد هستش ؟
    شما ازين راه سود خوبی ميبريد و نوش جانتون. اما اگر ديگران بخوان ازين راه سود کنن راهشون ناکجا آباد هستش ؟

تو اکثر سایت های رنک بالا تبلیغ دارم
    آدرس اين سايت ها رو بديد ما خوشحال ميشيم ببينيم تبليغات شما رو در اين سايت ها ؟ l-)

تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    205
    تشکر شده در
    168 پست

چرا ؟ چون قراره دوستان به کمک اين نرم افزار وارد رقابتی با شما بشن راهشون ناکجا آباد هستش ؟
    شما ازين راه سود خوبی ميبريد و نوش جانتون. اما اگر ديگران بخوان ازين راه سود کنن راهشون ناکجا آباد هستش ؟

آدرس اين سايت ها رو بديد ما خوشحال ميشيم ببينيم تبليغات شما رو در اين سايت ها ؟ l-)
    حاجی درگیری با خودت یا کلا سطح درک اینا مشکل داره ؟میگی سایت رایگان بده که تاپ آپ بالا بیاره من دارم میگم تهران اینترنت،یه میل میزنی و بدون هزینه و رایگان فقط 2 تا dns میدن و ست میکنی و تموم،چی میگی تو ؟خوبی؟این چنتاست ؟

شبکه تبلیغات میشناسی؟برو اونجا ببین کمپین روزانه من چقدره؟مشکل داری؟سیستم بدرد نمیخوره ؟درگیری ذهنی داری؟ این راش نیست برادر،غد بازی هم حدی داره نه اینقد شدید

تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    205
    تشکر شده در
    168 پست

l-)
    عجب کند ذهنی هستی تو بابا،من دارم میگم هر کی میخاد وارد این بازار بشه به جا اسکریپت داغون تو برن یه dns ست کنن و تو عرض 1 ساعت سایتشون با قابلیت تاپ آپ و رایتل و هر کوفتی و کاملا رایگان راه بیفته،بعد تو میگی میترسم رقیب بیاد تو ؟

ما دعاتو کردیم حالا چقد بگیره دیگه دست من نیست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

حاجی درگیری با خودت یا کلا سطح درک اینا مشکل داره ؟میگی سایت رایگان بده که تاپ آپ بالا بیاره من دارم میگم تهران اینترنت،یه میل میزنی و بدون هزینه و رایگان فقط 2 تا dns میدن و ست میکنی و تموم،چی میگی تو ؟خوبی؟این چنتاست ؟
    دوست عزيز اگر شما تو خونه يا تو کوچه يا هر جای ديگه ای درگيری داريد دليل نميشه ديگران رو به اين موضوع متهم کنيد.
    ضمنا اگر در شمارش مشکل داريد باز هم دليل نميشه فکر کنيد ديگران در شمارش مشکل دارن.
    ادبيات شما نشون ميده مقتضای سنی شما کمتر از سن قانونی هستش. از شما خواهش ميکنم ضمن حفظ ادب و شخصيت از بکار بردن الفاظ بدور از شان خودتون در اين محل عمومی خوددداری کنيد.

در مورد موضوعی که فرموديد رايگان سرويس ارائه ميدن ممنون. اما اگر ميخواين اين سرويس و روش کار اون رو معرفی کنيد پيشنهاد ميکنم يک تاپيک مجزا باز کنيد و نحوه کار رو توضيح بديد. اين تاپيک مربوط به سايت راهکارهای نوين و نرم افزار منتشر شده توسط اين سايت هستش و جائی برای تبليغ سايت شما و سايتی که ازش سرويس گرفتيد نيست.

شبکه تبلیغات میشناسی؟برو اونجا ببین کمپین روزانه من چقدره؟
    من که نميتونم ببينم کمپين روزانه شما چقدر هستش. شما يک مدرک ارائه بديد که روزانه چقدر تبليغ ميکنيد

مشکل داری؟سیستم بدرد نمیخوره ؟درگیری ذهنی داری؟ این راش نیست برادر،غد بازی هم حدی داره نه اینقد شدید
    بازم از شما خواهش ميکنم اگر تو خونه يا کوچه به شما حرفی ميزنن تو اين محيط عمومی به کار نبريد. چون شائن اين محيط و کاربران حاضر در اون بالاتر از اين ادبيات هستش که شما بکار ميبريد.

تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    205
    تشکر شده در
    168 پست

دوست عزيز اگر شما تو خونه يا تو کوچه يا هر جای ديگه ای درگيری داريد دليل نميشه ديگران رو به اين موضوع متهم کنيد.
    ضمنا اگر در شمارش مشکل داريد باز هم دليل نميشه فکر کنيد ديگران در شمارش مشکل دارن.
    ادبيات شما نشون ميده مقتضای سنی شما کمتر از سن قانونی هستش. از شما خواهش ميکنم ضمن حفظ ادب و شخصيت از بکار بردن الفاظ بدور از شان خودتون در اين محل عمومی خوددداری کنيد.

در مورد موضوعی که فرموديد رايگان سرويس ارائه ميدن ممنون. اما اگر ميخواين اين سرويس و روش کار اون رو معرفی کنيد پيشنهاد ميکنم يک تاپيک مجزا باز کنيد و نحوه کار رو توضيح بديد. اين تاپيک مربوط به سايت راهکارهای نوين و نرم افزار منتشر شده توسط اين سايت هستش و جائی برای تبليغ سايت شما و سايتی که ازش سرويس گرفتيد نيست.

من که نميتونم ببينم کمپين روزانه شما چقدر هستش. شما يک مدرک ارائه بديد که روزانه چقدر تبليغ ميکنيد

بازم از شما خواهش ميکنم اگر تو خونه يا کوچه به شما حرفی ميزنن تو اين محيط عمومی به کار نبريد. چون شائن اين محيط و کاربران حاضر در اون بالاتر از اين ادبيات هستش که شما بکار ميبريد.
    ببین عزیزم من اگه الان بچه دار شده بودم احتمالا الان بچم هم سن تو بود،اگه پستامم ببینی میبینی طرز حرف زدنم این نیست اما جلو کسی که سطحش همینه باید اینجور حرف زد
    من دارم راهنماییت میکنم که یه دستی به اسکریپتت بکشی (البته اونی که نوشته) بعد میای جوک تحویل میدی.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

عجب کند ذهنی هستی تو بابا،من دارم میگم هر کی میخاد وارد این بازار بشه به جا اسکریپت داغون تو برن یه dns ست کنن و تو عرض 1 ساعت سایتشون با قابلیت تاپ آپ و رایتل و هر کوفتی و کاملا رایگان راه بیفته،بعد تو میگی میترسم رقیب بیاد تو ؟
    اينکه شناخت شما از طراحی سايت و بالا اوردن سايت در حد ست کردن دی ان اس هستش دليل نميشه فکر کنيد اين روش بهترين هستش.
    کاربران خودشون قدرت تشخيص دارن و ميتونن روش درست رو تشخيص بدن.

کسی که از برنامه نويسی شناخت داشته باشه ميدونه به کمک وبسرويس ميتونه چه قابليت هائی رو پياده سازی کنه.

و کسی که از برنامه نويسی شناخت داشته باشه ميتونه سورس اين نرم افزار رو باز کنه و ببينه درب و داغون هستش به قول شما يا تر و تميز.

بکار بردن واژه پررنگ شده در شائن بچه های اين انجمن نيست. باز هم از شما خواهش ميکنم در حد ادبيات اين انجمن و نه در حد ادبيات خونه و کوچه حرف بزنيد.

ما دعاتو کردیم حالا چقد بگیره دیگه دست من نیست
    دستتون درد نکنه. محتاج دعا هستيم.

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)