آخه اکثرا فکر میکنن که هر چی مطلب بیشتر بگذارند = رنک بهتر از گوگل میگیرند.حد اقل 90%افرادی که تا حالا دیدم این رو میگن !روزی 2 پست ولی درست ، خیلی بهتر هست تا روزی 20 تا مطلبی که سایت رو ببخشید بکنه مثل سطل آشغال !
شاید کارهای خیلی ساده ! که کمتر کسی بهش توجه میکنه !اصول گوگل و موتورهای جستجو رو رعایت کنید ، مشکلی برای سایتتون پیش نمیاد.نه زیاد رو چیزی پافشاری کنید ، نه زیاد چیزی رو نادیده بگیرید.
لینکهای داخلی ، لینک سازی کنید !
کنترل لینکهای خروجی
استفاده بهینه تر از کلمات
کلمات کلیدی سایتتون رو ترکیبی استفاده کنید بهتر از این هست که تکی بنویسید.
مثلا شما یک کلمه کلیدی دارید : موبایل ! این رو بکنید دانلود نرم افزار موبایل ( مثلا ) خصوصا الان که سایتتون کمی افت داشته میتونه مفید واقع بشه !
کلا یه باز نگری کلی ، روی لینکهای خروجی ، عناوینتون ، آدرس دهی هاتون ، حتی عکسهاتون کنید!
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
آخه اکثرا فکر میکنن که هر چی مطلب بیشتر بگذارند = رنک بهتر از گوگل میگیرند.حد اقل 90%افرادی که تا حالا دیدم این رو میگن !روزی 2 پست ولی درست ، خیلی بهتر هست تا روزی 20 تا مطلبی که سایت رو ببخشید بکنه مثل سطل آشغال !
شاید کارهای خیلی ساده ! که کمتر کسی بهش توجه میکنه !اصول گوگل و موتورهای جستجو رو رعایت کنید ، مشکلی برای سایتتون پیش نمیاد.نه زیاد رو چیزی پافشاری کنید ، نه زیاد چیزی رو نادیده بگیرید.
لینکهای داخلی ، لینک سازی کنید !
کنترل لینکهای خروجی
استفاده بهینه تر از کلمات
کلمات کلیدی سایتتون رو ترکیبی استفاده کنید بهتر از این هست که تکی بنویسید.
مثلا شما یک کلمه کلیدی دارید : موبایل ! این رو بکنید دانلود نرم افزار موبایل ( مثلا ) خصوصا الان که سایتتون کمی افت داشته میتونه مفید واقع بشه !
کلا یه باز نگری کلی ، روی لینکهای خروجی ، عناوینتون ، آدرس دهی هاتون ، حتی عکسهاتون کنید!
نه دیگه سطل اشغال کجا بوده من قبلا مثلا توی سرچ هایی چون : دانلود کلیپ موبایل , کلیپ موبایل , دانلود کلیپ,دانلود موبایل , موبایل دانلود,بازی موبایل , برنامه موبایل,نرم افزار موبایل,تم موبایل,
توی تمام این ها توی صفحه اول گوگل بودم و حتی توی بعضی ها اولین لینک بودم
تمام این چیزایی و هم که گفتید رعایت میکنم
در ضمن سایت هرچی بیشتر اپدیت بشه بهتره این نظرات کاربران سایته اونا راضی هستند اگه دقت کنید من هنوزم که وروری گوگل ندارم الکسام بالاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)