سلام
به شدت بیخیال هاستینگ و نت شو
به جز دردسر و بدبختی هیچی نداره
بذار بانک بهتره
سلام
به شدت بیخیال هاستینگ و نت شو
به جز دردسر و بدبختی هیچی نداره
بذار بانک بهتره
می تونید با ما همکاری کنید .
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
موفق باشید .![]()
سلام
چون بخش متفرقه زدید منم یه پیشنهاد تبلیغاتی دارم!
دوست گرامی، اگر واقعا به نت وابسته هستید و دوست دارید کارو تو نت پیش ببری پیشنهاد میکنم بری سراغ خدمات پیام کوتاه!
البته باید صبر داشته باشید و صداقت رو در کارت پیش بگیری و برنامه زیادی برای این کار داشته باشی و نه اینکه بیای یک روزه پنل رایگان و ... از این دست بدی.
اگر خواستید وارد این کار بشی خوشحال میشم بهت کمک کنم، البته خودم رو پیشنهاد نمیکنم و اگر بخوای وارد این عرصه بشی پیشنهاد میکنم مستقیم وارد بشی(اینو گفتم که دوستان نگن اومد تبلیغ کرد)
انشالله هر چه خیر است اتفاق افتد
موفق باشید
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
1- بانک گذاشتن دیوانگیست و تنبلیه فقط...... ثابت شده
2- هاستینگ نیز میتونید بزنید....
3- سامانه هم میتونید بخرید
4- کار چاپ و تبلیغات عالیست.
من جاتون بودم سرور گیم میذاشتم و یه سایت بازی آنلاین راه اندازی میکردم سودش محشره
یا اینکه یک سایت به اشتراک گذاری ویدئو که بازم محشره سودش
یا اینکه رو چندتا برنامه نویس قانع کار میکردم و یه جامعه مجازی قابل رقابت راه اندازی میکردم که اشتراک گذاری ها رو داشته باشه.... مثل تویتر و فیس بوک و کلوب و....
آخریش محشره....
وقت میخواد که داشته نباشید هم با چند نفر مشورت کنید و شروع کنید...
خودم دارم رو یه پروژه کار میکنم که قیمتش بالاست
قیمت 250 ملیون تومان دارم....
عزیزم من نمیدونم با چه هاستینگی کار میکنید ولی من از 24 ساعت 2 ساعت رو میخوابم گاهی اوقات....
تیکت های سایت زیاد بشه... واویلا....... اصلاً درست نیست مشتری رو خیلی معطل بذاری.......
من به یکی از همکاران حدودیک سال پیش تیکت دادم هفته پیش چک کردم هنوز که هنوزه پاسخ ندادند....
به بقیه مشتریانشو همین رفتار رو دارند و سیستم پشتیبانیشون رو کلاً بهتره بردارند......
دست گل همه تون درد نکنه همه پیشنهادا خوب بود. یه سری دوستانم پخ گذاشتن ممنونم ولی باب میلم نبود.
ولی این چند تا پیشنهاد رفیق خوبمون MR-Vazin خیلی حرفه ای بود (از نظر من)
فکرت تو نت خیلی خوب کار میکنه باریکلا
سررو گیم رو بی نهایت باهاش موافقم
اما جامعه مجازی حالت ریسک داره که یه cms اختصاصی بنویسم که فردا آیا user بیاد آیا نیاد
بعدشم ملت همه توی fb و ... هستن و توپ دارن فعالیت میکنن. دلشون نمیاد برن یه جای خلوت عضو بشن که پشه هم پر نمیزنه. به داستان میخورم حسش نیست. زحمتش مثل هاستینگه
ولی یکی از بهترین انتخابام سرور گیم شد.
فقط یه سایت شارژ از رایانمهر بگیر بعد هزار جا تبلیغ کن حالشو ببر :دی
.:: تور لحظه آخری | اطلاعات گردشکری | بانک اطلاعات تور ::.
.:: متن اهنگ | متن ترانه | تکست آهنگ ::.
.:: طراحی گرافیک || خرید شارژ || متن آهنگ ||آپلود عکس ::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)