ببخشید زرین پال روش هست کارمزد نداره؟
من یه سایت پربازدید دارم میخوام استفاده کنم
ببخشید زرین پال روش هست کارمزد نداره؟
من یه سایت پربازدید دارم میخوام استفاده کنم
ببينيد موضوع زرين پال به صورتی هستش که در زير شرح ميدم:
اين يکی از قابليت های زرين پال هستش که معمولا از چشم افراد مخفی ميمونه.
ببينيد زمانی که پول به حساب زرين پال شما مياد هيچ کارمزدی از شما کسر نميشه.
شما با همون پولی که در حساب زرين پال تون هستش حسابتون در راهکارهای نوين رو شارژ ميکنيد.
بنابراين بابت خريد شارژ هيچ کارمزدی از شما کسر نميشه.
اجازه بديد با مثال برای شما توضيح بدم. من مثال رو برای زمانی ميزنم که شما در سطح برنزی قرار داريد و 1% سود فروشتون هستش.
شما قصد داريد روزی 20 تا شارژ 2000 تومانی به فروش برسونيد.
حسابتون در راهکار های نوين رو 39600 تومان شارژ ميکنيد.
فروشتون آغاز ميشه و در پايان روز 40 هزار تومان موجودی در حساب زرين پال شما موجود هستش.
39600 هزار تومان حسابتون در راهکارهای نوين رو مجدد و برای فروش روز آينده شارژ ميکنيد.
در اين صورت موجودی حساب شما در زرين پال و در پايان روز اول فروش 400 تومان هستش. (شما تنها کارمزدی که پرداخت ميکنيد بابت اين 400 تومانی هستش که در زرين پال داريد و برای پولی که بابتش شارژ خريد کرديد هيچ کارمزدی پرداخت نکرديد. در واقع شما تنها بابت سودی که بدست مياريد کارمزد 2.5% پرداخت ميکنيد و بابت سرمايه درگردش چيزی از شما کسر نميشه.)
چون کارمزد در زرين پال در زمان درخواست واريز وجه به حساب بانکی محاسبه و کسر ميشه.
خوب یعنی اگر درخواست برداشت هر 40.000 تومان بدیم از کل موجودی 2.5% کارمزد میگیرید درسته؟
یعنی فرقی نداره از سود بدست آمده که 400 تومان هست درخواست واریز بدیم یا از کل موجودی که در حساب داریم درخواست واریز بدیم کلا 2.5% کارمزد هزینه واریز به حساب دارید؟
فقط شارژ پنل در سایت شارژ کارمزد نداره
بهر حال 2.5% میگیرید درست گفتم؟
بله برای تراکنش های خروجی 2.5% کارمزد کسر ميشه.
مزيتش اين هستش که شما برای خريد شارژ کارمزدی پرداخت نميکنيد.
در حقيقت شما تنها برای سود خودتون اين کارمزد رو پرداخت ميکنيد. نه برای سرمايه در گردش.
ضمن اينکه امکان فعالسازی درگاه های پرداخت سامان، پارسيان و پاسارگاد هم به صورت رايگان روی سيستم وجود داره.
شرمنده اینقد رک میگم اما مفتش گرونه،الان سیستم های مشابه به صورت رایگان راه میندازن و خیلی آسون (فقط dns اونا رو ست میکنی رو دامین)
شارژ مستقیم + انواع شارژ (امضامو ببین)
سود هم از فروش 2% که صاف میرسه دستت،دیگه این کارا چیه ؟
از همه مهمتر کاربرا خیلی هاشون به بانک سرمایه یا بانک هایی که کلی تبلیغ میکنن اعتماد نمیکنن دیگه زرین پال که جای خود دارد.
شرمنده انقدر رک جواب رک گوئی شما رو ميدم.
1. احساس ميکنم هدف شما بيشتر تبليغ سايتتون بود که تو امضا بود
2. خوشحال ميشم بدونم اين سايت هائی که ميگيد اين سرويس رو رايگان ميدن کيا هستند ؟ ضمن اينکه اين نرم افزار هم رايگان هستش.
3. تو اين نرم افزار بر خلاف اون سايت هائی که شما ميگيد دستتون کاملا باز هستش و ميتونيد هر تغييری در ظاهر يا در برنامه رو به هر صورتی که مايل باشيد بديد. چيزی که تو سيستم هائی که شما ميگيد ممکن نيست. مثلا همين سايت شما تابلو هستش که از شرکت تهران اينترنت هستش و کلا همه جا اسم تهران اينترنت رو زده. به نظر من سايت شما بيشتر از اينکه به درد شما بخوره تبليغ سايت تهران اينترنت هستش
4. مهمترين مزيت زرين پال اين هستش که 8000 پذيرنده زرين پال ترجيح ميدن از بقيه پذيرنده های زرين پال خريد کنن. اگر غير از اين بود زرين پال الان8000 پذيرنده و 80000 کاربر نداشت. ضمنا لازم ميدونم به استحضار شما برسونم شرکت سامان سيستم مجری زرين پال به عنوان يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هستش و ميتونيد نام اون رو در ليست زير مشاهده کنيد:
گلم اگه خوب نگاه کنی به نت (تو اکثر سایت های رنک بالا تبلیغ دارم) پس نیازی به یه تاپیک شما نیست،اوکی ؟
من از اینجا گرفتم تهران اینترنت و کل ه بحثم اینه که راهی که داری میری به ناکجا آباده،تمام این کارایی که میگی (تغیرات) خیلی راحت تو این سامانه انجام میشه و اونم کاملا رایگان هست و اگه دقت کنی تو گفتی تهران اینترنت،من گفتم سامانه های مشابه (که قاصدک و .....) بماند
پیوست:جدیدا سیستم اینا عوض شده و هر تغیری و کد html یا css بخاید میشه داد و کپی رایت یا قالب یا هر چیزی رو جا به جا کرد.
ایرانی هستید و انتقاد ناپذیر و شکر خدا همه متخصص،باشد که رستگار شوید
ویرایش توسط napster : March 2nd, 2013 در ساعت 23:06
متاسفانه بعضی از دوستان وقتی ميبينن ممکنه رقيب هاشون بيشتر بشن به جای اوردن ايده نو تو کارشون، شروع به فحاشی و توهين ميکنن.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)