یعنی ما الان 12 روز 50 تومان دادیم سرور نداریم اگه دروغ می گم تا فاکتور و تیکت ها را هم با عکس بگذارم ؟!
در ضمن من دروغ می گم یا شما که می ری با یک اکانت دیگه میای از خودت تعریف می کنی دوستان توجه کنید این اقای langueclub همین امروز عضو شده و همین الان هم اولین پستشون را دادن و دارن از تحویل گرفتن سرویس حرف می زنن ایشون هم تشکر کرده یعنی ما صلا نفهمیدیم قضیه چیه![]()
عزیزم من همین یک اکانت رو دارم
توی یاهو مسیج همگانی دادم تا بیان بگند که سرویس تحویل گرفتند و دروغ شمارو رو کنند
از هرچی دوست دارید اسکن بزارید
اگر واقعا فکر میکنید مشکلی توی سرویس دهی من هست تاپیک انتقاد باز کنید چون اینجوری بهتر به جواب میرسید
شما هم دیشب درخواست ارتقا سرور دادی الان هم داره منتقل میشه روی سرور جدید از دیشب
http://upcity.ir/images2/85952825999943111730.jpg
نمیدونم دیگه این بچه بازی هاتون چی هست
پولتون رو خردم؟
سرتون رو کلاه گزاشتم؟
بهتون جواب ندادم؟
به خدا خسته شدم از این وضعیت بعضی یوزر ها کاری میکنند ادم دیگه اصلا حسی برای انجام کار نداشته باشه
شماهم به جای اینکه اینجا دروغ بگید و سعی کنید کار من رو زیر سوال ببرید کمی صبر کنید تا کارتون توی سایت انجام بشه
آره خب، الان عضو شدم.
اما همونطور که آقا شایان گفت، تو یاهو send to all داده بودن.
اگه هم شکی هست، آی دی یاهوم:
forever.sadra
ضمنا؛ اینم عکس تیکت هایی که ما دادیم که دیگه نگین دروغه؛ به تاریخ و ساعت هم میونین دقت کنین:
http://up.vbiran.ir/uploads/137008370039718_0fars.jpg
دوست عزیز شما خودت با خودت درگیری.از کجا میئدونین من ازشون سرویس نداشتم!!! حتما شما لیست کامل یوزرهای ایشون رو دارین!!! بنده گفتم اگه انتقادی چیزی دارین بخش انتقاد توی این انجمن هست ونیازی نیست تاپیک فروش رو خراب کنین که فکر نکنم قوانین انجمن رو خونده باشین.عجیبه به قول خودتون 170 صفحه شکایت هست و شما هم دیدن ولی خریوتون رو انجام دادین باز از همینجا!!!
والا من نمیدونم دیگه چی بگم !! به خدا خسته شدم ! به خدا خسته شدم ! 2 هفته هس وی پی اس گرفتم فقط 3 روز مثل آدم کار کرد ! فقط 3 روز ! اون یک هفته اول که 1 دققیه کار میکرد بعد خامشو میوشد بعد روشن میشد ! بعدش 3 روز خوب کار کرد و الان هم 4 روز که قطه ! من نمیدونم والا چی بگم ؟؟؟؟ واقعا اگه نمیتونید از این کارا نکنید ! به خدا خسته شدم !!!!!! الان چند روزی ه مهست که جواب نمیدین ! من دیگه چی کرا کنم ؟؟
تا وقتی از اینجا پیگیری کنید هیچ وقت جوابتون رو نمیدم
راه های پشتیبانی :
1- تیکت
2- تماس
3- اس ام اس
کیبورد من فهمیده انقدر که باهاش تایپ کردم ولی بعضی ها هنوز نه!!!
ولا من تیکت زدم زنگ زدم اس ام اس دادم ! به نتیجه نرسیدم !
واسه من که صبح قطع شد؛ غروب سرور جدید دستم بود! :/
هاست دانلود هم داشتم، اونم تحویل داده شد. تازه، برای جبران مافات، چند گیگ اضافه هم دادن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)