سلام
سرور من بالا میاد اما سایت اصلی شما بالا نمیاد !
میخوام تیکت بزنم اما...
سلام
سرور من بالا میاد اما سایت اصلی شما بالا نمیاد !
میخوام تیکت بزنم اما...
سرور من هم کار نمیده، رد استیشن هستش، حتی vphere هم کار نمیده که خودم درستش کنم، آقا گوشیش هم خاموشه، نمیدونم اونی که استخدام کرد و تقی اسمش بود کجاست اونم پیداش نیست، تقی بود نقی بود کی بود؟؟؟
ویرایش توسط dicaprio_4244 : May 6th, 2013 در ساعت 13:03
احتمالا ایبوز داشتید برای کاری که انجام ندادید !!! دسترسی بهنون دادم که خودتون درست کنید ..... سرور ریست شده چند دقیقه دیگه چک کنید ........... به طور کلی جملات معروفی از ایشون است ، بعد از چند وقت سرو کله زدن آخر پشیمون می شید و عطایش را به لقایش می سپارید درست مثل من
پست های منم گزارش کن !!!!!
سرور رد استیشن بالا نمیاد .
سایت خوابیده و گوشی هم خاموش.
مرسی
سلام دوستان کسی از این vpsfars خبر داره ازشون سرور گرفتم الان هم نه سایتش بالا میاد نه تلفنش روشنه هزار
سرورش خاموش شده الانم ارشاد میخواد ببینه بهم مجوز بده همین امروزم که میخاد ببینه خاموش شده کلی زحمت کشیدم برا این مجوز کسی ازش خبر نداره؟
سلام به همگی،
vps من هم بالا نمياد.
الان با آقای عسگر پور تماس گرفتم گفتند که دارند مشکل رو حل ميکنند و تا يک ساعت ديگه برطرف ميشه.
سرور انگلیس بعضی مواقع این مشکل رو داره ، من از یه جا دیگه هم سرور انگلیس داشتم که چند روز پیش یهو قطع شد سایت طرف هم بالا نمیومد و تلفن رو هم خاموش کرده بودند که سیل مشتریان خواستار تماس بودند.
بعد از حدود یکی دو ساعت مشکل برطرف شد و سرور ها روشن شد.
الان سرورهای خودم هم قطع هست ولی با توجه به تجربه ای که در بالا گفتم به دوستان پیشنهاد میکنم فعلاً صبور باشید تا حداقل چند ساعت بگذره و اگر درست نشد بعد یکاری میکنیم.
ما هم منتظر هستیمولی انشاالله که مشکل جدی نباشه
من هم منتظر هستم، اگر درست شد لطفا اینجا پیام بزنین خیلی زود می تونیم دریافت کنیم ...........
سلام
شرمنده کلاس بودم و دسترسی به نت تا الان نداشتم
سرور بدلیل شلوغ کاری یکی از کاربر ها بسته شده
دارم بررسی میکنم و مشکل رو رفع میکنم
ممنون میشم کمی صبور باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)