جدیدترین نو آوری مبین نت این هست که آی پی خارجی (اسلواکی) بهت میده برای رفع تحریم ها
جدیدترین نو آوری مبین نت این هست که آی پی خارجی (اسلواکی) بهت میده برای رفع تحریم ها
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
خوبه یا بده ؟![]()
شاید ای پی کم اوووردن
از یک لیرخارجی خریدن
تحریمیم دیگه بهمون آی پی نمیدنشاید ای پی کم اوووردن
از یک لیرخارجی خریدنبعد دورش میزنن میرن اسلواکی میان
![]()
![]()
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
مشکلی با سایت ها فی لتر ندارین؟
مطمئن هستین از مودم ای پی چک کنین ببینین چی هست اگر اینطور هست مودم + سرویس خریدارم![]()
نه *****ینگ به قوت خودش باقیهمشکلی با سایت ها فی لتر ندارین؟
مطمئن هستین از مودم ای پی چک کنین ببینین چی هست اگر اینطور هست مودم + سرویس خریدارم
آی هم مطمئن هستم مودم را خاموش روشن کردم رنج سه رقم آخر عوض میشد, چند جا چک کردم دیدم همینه جالب اینه تو Whois نوشته بود TehranAir
از یه سایت دیگه از آی پی هو ایز بگیرید احتمالا سایتی که دارید استفاده میکنید دیتابیسش آپدیت نیست
شما از آی پی در چندین جا هویز بگیرید کلا یه سوتی این وسط رخ داده حالا میتونه از همه جا باشه، ولی خیلی خوب شده دستشون درد نکنه d:از یه سایت دیگه از آی پی هو ایز بگیرید احتمالا سایتی که دارید استفاده میکنید دیتابیسش آپدیت نیست
سلام
احتمالا رنج آی پی جدید گرفتن اطلاعات whois هنوز آپدیت نشده . نگران باشید که چند هفته دیگه درست میشه !!
دقیقا همینطوره اگر همه سایتا اسلواکی نشون میدن تازه رنج گرفتن هنوز دیتابیس سایتای هو ایز آپدیت نشده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)