سلام
میخواستم این تاپیک رو توی " انجمن : انتقاد و پیشنهاد" بزارم اما مثل اینکه اجازش برای من فعال نیست . به همین دلیل اینجا گذاشتم به امید راهنمایی شما .
توی قوانین همه ی هاستیگ ها انواع قوانین که مربوط به نگهداری سرور هست مثل استفاده از منابع عدم آپلود فایل توی هاست اشتراکی برای دانلود یا نصب اسکریپت مناسب و هزار تا موضوع ریز تادرشت دیگه اومده که باید کاربر رعایت کنه ...
اما هیچ جایی در مورد حقوق کاربر چیزی گفته نمیشه . مهمترین نکته برای یک کاربر دان نشدن سایتشه اما اینکه بنا به دلایلی سایت دان میشه بودن اینکه کاربر توش نقش داشته باشه و هاستیگ هیچ گونه پاسخ گویی نداره وتازه بعد از چند روز پیام میدن متاسفیم مشکل فلان بود و با یک تاسف همه چیز رو تموم میکنن آیا من کار بر حقی درمرد دان بودن سایتم ندارم ....
مثل اینکه منی که به هاستیگ پول دارم بدهکار هستم و نباید توقع داشته باشم که سایتم دان نباشه ...
آیا نهادی یا راهی برای اینکه من بتونم درقبال این دان بودن سایت پیگیر باشم وجود داره یا اصلا توی ایران چنین چیزی به معنای حقوق مشتری معنا و مفهوم نداره ...
توی اخرین تجربم که هنوزم ادامه داره هاستیگم کل هاستشونو به یک هاست تیگه واگذار کردن و خداحافظی کردن که واقعا هاست نمونه ای بودن اما اگر دست خودم بود هرگز ب این شرکت جدید نمی رفتم . اما چیکار کنم که پلان های یک ساله ازشون دارم .
طی این یک ماه نزدیک به 20 روز دانی کشیدم و نتیجش شده افت رتبه 90000 تا الکسا به 400000 جدا از ارور های گوگل و بینگ و موتور های جستو جو که مدام ارور 404 و 500 و dns و ... میدن ...
الانم دیگه میخوام کلا سایتمو تعطیل کنم برای همیشه و قید وب و سایت و .... رو بزنم .... رشتم مهندسی مکانیک هست و علاقم و سرگرمیم کامپیوتر و وب و آی تی بود ... وقتی اوضاع قمر در عقرب سایت های ایانی رو دیدم که همشون دارن فقط تبلیغات نشون میدن و سایتایی با مطالب مفید کم پیدا میشه یا همه از روی هم کپی میکنن گفتم بیام یه سایت بایه دید متفاوت بزنم مثل سایتای انگلیسی ...
بالاخره همه اینجا سواد دارن وتجربه اگر یه موضوع آموزشی رو فارسی سرچ کنید چیزی گیرتون نمی یاد و اگرم بیاد پر از تبلیغاته . اما اگر همون موضوع رو به انگلیسی تایپ کنید میبنید که چقدر مطلب مفید پیدا میکنید ... اول فکر میکردم مشکل سایتا و این جور چیزاست اما الان میبینم مشکل هاستا و سرویس دهنده ها وقیمت های بالای هاستیگ توی ایرانه و عدم پاسخ گویی و اینکه هر کسی با هر تجربه ای اومده یه نمایندگی از یکی گرفته و شده هاستیگ و ارائه هاست ... نتیجش میشه یه درخت و که هرچی به نوک شاخه هاش نزدیک میشیم شرکت های هاستیگ کم تجربه تری پیدا میشه که هرکدم شاید زیر مجموعه ی چندین شرکت هاستیگ دیگه باشن .
نتیجش میشه قیمت بالا ی هزینه ی واسطه و کاهش تجربه و علم لازم ... نتجش میشه اینکه وبلاگ نویسی بهتر از داشتن سایت میشه چون دیگه حداقل دانی نداره ... اما این میشه کاگر بی سود و مواجب برای شرکت های وبلاگ دهی ...
نمیگم هاستیگ های خوب نیستن اما تعدادشون توی این همه تبلیغات سالم و ناسالم گم شده ...
من که دیگه قید وب و سایت و ... رو زدم اما میخوام بدونم که آیا توی ایران میشه درمورد دان بودن سایت پیگیر شد یا نه ؟ من کاربر باید پول بدم و سایتم دان باشه و صدامم در نیاد و متشکر هم باشم که سایتم دان بوده .