-
February 28th, 2013, 15:29
پاسخ : انجمن ساز
ببینید دوست عزیز منم مدت خیلی زیادی با ما بی بی کار کردم. و مطمئننا هیچ مشکلی نداره تقریبا همه چیزی که توی VB هست. توی مای بی بی هم هست.قالب هم قالب های زیادی داری(ولی کنتر از وی بی).شما هم که یک قالب اختصاصی میخواین پس مشکل قالب ندارید.هر 2 هم پلاگین ها و هک های زیادی دارن.و دوباره تقریبا بیشتر پلاگین های VB رو مای بی بی داره.یا اگر که پلاگین خاصی مثلا از VB رو بخواین میتونید سفارش بدید واسطون عین همون رو تبدیل به ما بی بی کنن. به صورت کلی هیچ فرقی با هم نمیکنن.توی ایران فعلا مای بی بی رو به رشد هست و بیشترا دارن از مای بی بی استفاده میکنن.سایت که دوست عزیزمون ققنوس دادن و همینطور این سای سایت های خیلی خوبی هستن برای پشتیبانی و مشکلتون رو حل میکنن.
فقط مای بی بی رایگان هست. vb لایسنسش الان فکر کنم سالی نزدیک به 300 هزار تومن باشه(یل بیشتر).شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که برید توی انجمن مای بی بی و vb اونجا تاپیک بزنید از اونا بپرسید. فکر کنم اینجوری به نتیجه بهتری برسید.
پرستا شاپ هم ما بی بی هست. پس میتونید قالبی مثل قالب اونا داشته باشید اگه انجمنتون ما بی بی باشه.
موفق باشید./
-
تعداد تشکر ها ازalone به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2013 15:29
# ADS
-
February 28th, 2013, 16:08
عضو انجمن
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
-
-
March 1st, 2013, 10:53
عضو جدید
همچنان نیاز به کسی که بتونه فروم با امکاناتی که در پست های قبلی گفتم راه اندازی کنه...
-
-
March 1st, 2013, 11:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vatandl.net
همچنان نیاز به کسی که بتونه فروم با امکاناتی که در پست های قبلی گفتم راه اندازی کنه...
در خدمتم دوست عزیز
در سایت تیکت بدین
ناحیه کاربری - Web host 84
-
-
March 1st, 2013, 11:34

نوشته اصلی توسط
vatandl.net
عزیز دل تمام دوستان اعلام آمادگی کردند..
شما امکانات دقیق رو در پست اول پس از ویرایش اعمال کنید.
-
تعداد تشکر ها از MR-Vazin به دلیل پست مفید