سلام.
یک سری نکات کلی که مربوط به این مورد هست و هیچ یک از دوستان کوچکترین اشاره ای که بهش نکردند هیچ، حتی متاسفانه اطلاعات غلط هم دادند که این درست نیست و بهتر هست تا از چیزی مطمعن نیستید، صحبتی در موردش نکنید تا در حرفه ای بودن شما در کارتون شک و شبحه ایجاد نشه !
خلاصه، مختصر، مفید:
یک دیتاسنتر دو رنج آی پی داره (برای مثال)
10.10.10.000
11.11.11.000
به شما یک دسته آی پی 32 تایی داده که:
10.10.10.2 تا 10.10.10.30 هست (که 29 عدد آی پی قابل مصرف هستش)
چگونه یک دیتاسنتر این کار رو انجام میده ؟
در Switch اصلی که Port سرور شما بهش متصل هست، در بخش Access Restrictions و در زیر شاخه IP Arrangement میاد به شما یک Subnet به حالت /27 میده !
در این حالت، اگر سیستم های ارتباطی داخلی دیتاسنتر که بین Network Node و Switch های مصرف کننده ارتباط بر قرار می کنه، درست تنظیم شده باشه دسترسی به تمامی رنج های دیگه، حتی یک IP بالاتر از رنج تنظیم شده برای شما، امکان پذیر نیست و سرور شما در صورت تنظیم IP ای که در لیست IP های اختصاص یافته به شما نیست، بر روی سرور اصلی یا VPS های روی سرور و یا هر قسمت دیگه، بعد از Ping کردن اون IP به پیقام Destination Unreachable برخورد خواهید کرد که معنی اون مشخص هست.
ممکن هست شما یا من و یا حتی تیم فنی دیتاسنتر، به اشتباه یک IP رو بر روی سرور شما تنظیم کنند.
در اون صورت باید شبکه یک **** دیتاسنتر **** به هم بریزه ؟؟؟ آیا این از نظر شما مضحک نیست ؟؟؟
در کل نتیجه ای که میشه گرفت این هست:
به نظرم بهتر هست خیلی محترمانه، به شرکت گیگا یا هر جای دیگه که این مشکل پیش اومده، ایمیل بزنید و ازشون بخواید که در نوع بستن شبکه هشون بیشتر دقت کنند و هزینه اشتباه بسیار غیر حرفه ای خودشون رو در کمال بی شرمی و گستاخی از مشتری طلب نکنند !!!!!
از دوستان عزیز و محترمی همچون BestServer.IR دیگر نمایندگان محترم این شرکت هم تقاضا دارم این مورد رو به گوش شرکت های طرف قرارداد خودشون برسونند و هر چه سریعتر از ریخته شدن آبروی خودشون جلوگیری کنند !!
**** صحبت های من تنها جنبه آموزش و پیشنهاد داشت ...!
با تشکر.