-
February 28th, 2013, 15:34
پاسخ : راه اندازی سرور نود32 بهمراه سیستم اکانتینگ تحت وب

نوشته اصلی توسط
larsa.ir
ای کاش بجای اینکه نرم افزار یکی دیگرو میفروختید این نرم افزار را خودتون نوشته بودین شما هنوز فرق سی اس اس و دی ال ال رو نمیفهمید .استایل ظاهری یک نرم افزار وب به تگ های اچ تی ام ال و فایل سی اس اس اون ربط داره و نه به فایل dll عکس بالای صفحه هم فورمتش با فایل دی ال ال متفاوته پیش نهاد میکنم قبل از اقدام به فروش چیزی که توش تخصص ندارید یک سری مقالات پیدا کنید درباره اینکه یک وب سایت چگونه کار میکند مطمئنم بعد از خوندن این مقاله ها به جوابی که نوشتید خواهید خندید

فقط مونده بود شما به من بگید که چی به چی هست
دیگه خودم میدونم چی نوشتم توی برنامه نویسی. شما نمیخواد بگی . . .
در ضمن من جواب شما رو دادم و دیگه لزومی به ادامه این بحث نمیبینم.
یکم بزرگ شو/
-
-
February 28th, 2013 15:34
# ADS
-
February 28th, 2013, 15:37

نوشته اصلی توسط
izeid
دوست عزیز فایل dll که کامپایل شدست ... چطوری میشه dll رو دستکاری کرد .. میشه به ما هم یاد بدید ....؟
با برنامه ی Reflector میتونید این کار رو انجام بدید
-
-
February 28th, 2013, 16:18

نوشته اصلی توسط
si6arp
فقط مونده بود شما به من بگید که چی به چی هست
دیگه خودم میدونم چی نوشتم توی برنامه نویسی. شما نمیخواد بگی . . .
در ضمن من جواب شما رو دادم و دیگه لزومی به ادامه این بحث نمیبینم.
یکم بزرگ شو/
بنده قصد جسارت در سواد شما نداشتم اما میخواستم بدونید که کسی فایل دی ال ال رو دستکاری نکرده از طریق سی اس اس تغیر پیدا شده و جواب اون تاپیک قوانینتون با عکستونم دادم و جواب این هم بگم شما بزرگ مایین ولی از لحاظ سنی از من کوچیکید و فعلا من بنا به احترام به کوجیک بودن سنیتون تا به حال حتی جایی یا تو مسنجر هم با خوش رویی و خوبی باهاتون حرف زدم و احرتام حالو وقتتونم داشتم اما شما جی حتی از اون وقت قرانبهاتون رو واسه کاربرتون ندادین که به مشکلش رسیدگی کنید من باهاتون مشکل نداشتم فقط گفتم پرداختتون مشکل داره از روز اول شما هی بهنونه بهونه اوردین ماهم احترام گذاشتیم اخرشم واسه توجیح کارتون یه حرف و بهونه بچگانه میارین که خودش جای سوال هست
-
-
March 1st, 2013, 02:34

نوشته اصلی توسط
larsa.ir
بنده قصد جسارت در سواد شما نداشتم اما میخواستم بدونید که کسی فایل دی ال ال رو دستکاری نکرده از طریق سی اس اس تغیر پیدا شده و جواب اون تاپیک قوانینتون با عکستونم دادم و جواب این هم بگم شما بزرگ مایین ولی از لحاظ سنی از من کوچیکید و فعلا من بنا به احترام به کوجیک بودن سنیتون تا به حال حتی جایی یا تو مسنجر هم با خوش رویی و خوبی باهاتون حرف زدم و احرتام حالو وقتتونم داشتم اما شما جی حتی از اون وقت قرانبهاتون رو واسه کاربرتون ندادین که به مشکلش رسیدگی کنید من باهاتون مشکل نداشتم فقط گفتم پرداختتون مشکل داره از روز اول شما هی بهنونه بهونه اوردین ماهم احترام گذاشتیم اخرشم واسه توجیح کارتون یه حرف و بهونه بچگانه میارین که خودش جای سوال هست
اینقدر سطحی فکر میکنید که بزرگی و . . . رو رویس سن میزارید و . . .
از طرز برخورد هم کاملا مشخص هست که شما چند سالتون هست .
سابقه من در سایت های زیادی کاملا مشخص هست . مخصوصآ سایت پرشین تولز . البته برخی از کاربران همین سایت هم از سابقه من کاملا با خبر هستند.
این بحث رو ادامه بدید یا ندید به هیچ جایی نمیرسید . حرف ها گفته شد.
شب خوش
-
-
June 9th, 2014, 21:35
سورس php این سیستم رایگان هست! الکی پول خرج نکنید
-
تعداد تشکر ها از multiuser به دلیل پست مفید