تا دلتون بخواد ما از این مشکلات داشتیم، توصیه میشه هیچ فاکتوری و تمدید نکنید چون انگار سیستمشون مشکل داره و اتوماتیک تمدید نمیشه، دوباره سفارش بدید تا لایسنس جدید ok بشه
تا دلتون بخواد ما از این مشکلات داشتیم، توصیه میشه هیچ فاکتوری و تمدید نکنید چون انگار سیستمشون مشکل داره و اتوماتیک تمدید نمیشه، دوباره سفارش بدید تا لایسنس جدید ok بشه
سلام جناب کمانگر
از شما بعیده که به خاطر مشکل لایسنس از آلماهاست انتقاد کنید
بهتر بود اندکی شکیبایی به خرج می دادید تا انجام شود
حتماً برای شما نیز پیش آمده که به کاربران خود تا وقفه پاسخ ارائه کنید
یا به دلیل مشکلات متفرفه مثل مشکلات سرورها , عدم دسترسی به اینترنت یا .... به درخواست کاربرانتون دیرتر رسیدگی کنید
هرچند به بنده مربوط نمیشه ولی بهتر بود برای این مورد تاپیک ایجاد نمیشد
چرا که 100 درصد این مورد در نهایت از طرف آلماهاست پیگیری و رفع میشد (( حالا هرچند با تاخیر )) ولی تنها به خاطر چند ساعت تاخیر در انجام موارد تنها با آبروی همکارمون بازی کردیم
هرچند نظر شخصی من هست
اگر من و شما از همکاران با تجربه و خوبمون انتقاد کنیم و مشکلات یا ... را در محیط عمومی انتشار بدیم و نتونیم بین خودمون مشکلات را رفع کنیم , از کاربران عادی و خریداران چه توقعی می توان داشت
آیا بعد از ایجاد این تاپیک در نوع کارکرد و پاسخ آلماهاست تغییری ایجاد شد ؟؟
آیا بعد از ایجاد این تاپیک سریعتر مشکل شما رفع شد ؟؟
تنها باعث ایجاد تفکر اشتباه در بعضی از کاربران در مورد آلماهاست شد
قصدم نصیحت نیست و امیدوارم سوء تفاهم ایجاد نشه ولی به نظر من بهتره این موارد را با صبر و شکیبایی بیشتر بین خودمون رفع کنیم نه به صورت عمومی مطرح کنیم که دیگران هم از آب گلالود ماهی بگیرن
شرمنده پرحرفی کردم
امیدوارم از بنده حداقل دلگیر نشید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
با تشکر از دوستان عزیز
به هر حال این مشکلات نباید پیش بیاد من برای نصب سیستم اتوماسیون یه مرغداری رفته بودم داخل فارم مرغ مادر که میدونید باید حموم کرد و حق بردن موبایل و ... نداریم
ولی موبایلمو داخل رختکن گذاشتم ساعت 12 گفتم سری به موبایلم بزنم و دیدم 50 میس کال و پیامک دارم از شرکت و بچه ها که لایسنس قطع شده و مشتریا مارو ترکوندن
حالا باقی مسائل رو خودتون میدونید با چه استرسی کار رو تموم کردم و وقتی برگشتم هم جوابی دریافت نکردم
به هر حال درخواست حذف تاپیک رو دادم الانم میگم
تاپیک حذف شود
اولا تشکر میکنم از آقا هوشیار بابت توضیحات کامل ایشون.
در مورد استاتر تاپیک هم خیلی جالب میباشد! آخرین تیکتی که شما ارسال کردید و اعلام کردید که مشکل دارید برای حدود 134d 1h 18m میباشد! یعنی از حدود 4ماه پیش تا به الان شما مشکلی نداشتید.
به شما اعلام شد در تیکت مشکل از سمت ما یا تمدید ما نبوده چون تمدید شما دقیقا همان روز انجام شده است وقتی فاکتور را پرداخت کردید! اگر هم مایل باشید مثل شما screen shot مربوطه را قرار دهیم؟
این مشکل از سایت مرجع میباشد و به دلیل زیاد بودن لایسنس ها و باگ در سیستم API این مشکل پیش می آید! از شما هم در تیکت به خاطر دیر پاسخ دادن عذرخواهی شد. چون بخش لایسنسها از اهمیت بالایی برخوردار هستند و بنا به یک سری دلایل دسترسی به این بخش را فقط دو نفر از اعضای آلماهاست دارند. که متاسفانه امروز، هر دو نفر در دفتر تهران درگیر جلسه بودند و یکی هم در دفتر انگلیس و این جلسات فقط و فقط برای هرچه بهتر شدن کیفیت سرویس دهی آلماهاست انجام میشود.
و در آخر خیلی بهتر میباشد که در کار هاستینگ صبر و شکیبایی پیشه کنید و با عجله بی مورد هیچ چیزی درست نمیشود که هیچ، بدتر هم میشود.
و در آخر هم متن چتی که با بخش بیلینگ سایت مرجع داشتیم!مشکل نه از سمت ما بوده است نه از سمت سایت مرجع! این آی پی قبلا در پنل یک کاربر دیگر ثبت شده بود که توسط سیستم اتوماتیک سایت مرجع دی اکتیو شده بود.
موفق باشید
will look into this. The order has already been removed I am sorry, but the license was ordered before you and just recently our system terminated the IP
This was on another account
before you ordered it
ویرایش توسط AlmaHost : February 28th, 2013 در ساعت 03:36
بنده از شما عذرخواهی میکنم و درخواست حذف تاپیک رو هم ارسال کردم
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)