-
February 27th, 2013, 13:12
عضو انجمن
پاسخ : سایتمو کجا ثبت کنم که ***** نشه؟

نوشته اصلی توسط
irantk
سلام
آهنگ های یستکی و بندری را فکر نکنم گیر بدند
خیلی از سایت ها هم هستند که با اینکه فقط مذهبی هستند و به قول شما نوحه و حدیث هم دارند باز ف ی ل ...... میکنند
این دوستمون میخواد سایت شاد و اهنگ داشته باشه نه نوحه و مذهبی که فکر کنم این دوستمون مثل من تسنن باشن و اهل نوحه هم نباشه
دوست عزیز کجای بستک هستید؟
من نگفتم که چه دین و مذهبی دارید بهتون راه حل دادم . بر غیر این هم بخواهید عمل کنید مطمئنا ***** بشید !!
-
تعداد تشکر ها ازalaviyoon به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2013 13:12
# ADS
-
February 27th, 2013, 13:15
سلام
یه ذره کاره سختیه.. باید تو ساماندهی ثبت کنید.. یه حضور فیزیکی هم داشته باشید بد نیست..!
-
تعداد تشکر ها ازshazo به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2013, 15:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Saati
تبلیغ قند شکن و سوسک و سایت های موزیک و فیلم غیر مجاز یا لوازم بهداشتی مثل بادکنک و ... نزارید. کلا تبلیغاتتون هم موردی نباید داشته باشه. در نظر داشته باشید خیلی راحت میتونن به عکس هم گیر بدن . پس یکم حساسیت و دقت میخواد .
به نظرمن دنبال مجوز نرید ارزش نداره . امکان مسدود شدن با رعایت نکات بالا خیلی خیلی کم میشه ولی نمیشه گفت 100 مسدود نمیشید.
حقیقتش من قصد دارم یه سایت خیلی بزرگ و با قالب حرفه ای بسازم که بشه یه منبع خیلی خوب موسیقی بستکی.
ولی اگه 10 درصد هم شک داشته باشم که سایتم ***** میشه قطعا انجامش نمیدم. چون میتونم خیلی راحت وقتم رو بذارم رو جای دیگه. این کار رو هم واسه دوستم میخوام انجام بدم

نوشته اصلی توسط
irantk
سلام
آهنگ های یستکی و بندری را فکر نکنم گیر بدند
خیلی از سایت ها هم هستند که با اینکه فقط مذهبی هستند و به قول شما نوحه و حدیث هم دارند باز ف ی ل ...... میکنند
این دوستمون میخواد سایت شاد و اهنگ داشته باشه نه نوحه و مذهبی که فکر کنم این دوستمون مثل من تسنن باشن و اهل نوحه هم نباشه
دوست عزیز کجای بستک هستید؟
آره دوست بستکی عزیز. منم از شهرستان بستک هستم. خوشحالم همشهریمو اینجا میبینم. اگه کمکی از دستم بربیاد براتون دریغ نمیکنم. ممنونم از شما دوستان
همینطور که گفتم مقصد فقط اینه یه پایگاه موسیقی رسمی تو اینترنت وجود داشته باشه که هرکی آهنگ بستکی خواست بدونه از کجا بره دانلود کنه... در کنارش هم باید ببینم دوستان وبمستری که تو انجمن حضور دارن چه پیشنهادی میدن برای کسب درآمد که هزینه های سایت دربیاد.
کلا ببینم اصلا این دردسر ارزشش رو داره یا نه. کع مثلا بعد 2-3 سال سعی و تلاش به جایی میرسم یا نه
-
-
February 27th, 2013, 15:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alaviyoon
من نگفتم که چه دین و مذهبی دارید بهتون راه حل دادم . بر غیر این هم بخواهید عمل کنید مطمئنا ***** بشید !!
این دوستمون صحیح گفتن. فرمودن قصد من سایت آهنگای شاد بستکی هستش. واسه همین نیاز بود این توضیح رو بدن.
در ضمن قصذ ندارم کلا بر خلاف قوانین حکومتی کاری انجام بدم. ولی بر مبنایی که کلا سیستم فیـلترینگ از هیچ اصلی پیروی نمیکنه و خودجوش سایت ها براحتی فـیلتر میشن واسه همین گفتم شاید راهکاری باشه که نشه...
-
-
February 27th, 2013, 15:31
ببین رفیق این سایت musicnama.net مجاز داره کار میکنه . البته ارتباط خوبی با خواننده های داخل و خارج داره و مصاحبه هم انجام میده باهاشون . من مدیرشو میشناسم سایت رو ثبت کرده ولی نمیدونم مجوز داره یا نه .
ایمیل زدن به ساماندهی و پرسیدن از اونا که به فلان اهنگ گیر میدین یا نه هیچ فایده ای نداره . چون در هر حال میگن باید مجوز کتبی از خواننده داشته باشید. ولی هیچ کس بی کار نیست دنبال خواننده بره و کتبی ازش رضایت بگیره . همین موزیک نما اهنگ میزاره اما از خواننده هاش اجازه میگیره . من جای شما راه اندازی میکردم سایتو با رعایت مواردی که منو سایر دوستان گفتیم. سایت موسیقی که جای خود داره ولی سایت دانلود رو هم ***** میکنن اگه ترس شدید از *****ینگ باشه دیگه نمیشه که ..
-
-
February 27th, 2013, 16:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Saati
ببین رفیق این سایت musicnama.net مجاز داره کار میکنه . البته ارتباط خوبی با خواننده های داخل و خارج داره و مصاحبه هم انجام میده باهاشون . من مدیرشو میشناسم سایت رو ثبت کرده ولی نمیدونم مجوز داره یا نه .
ایمیل زدن به ساماندهی و پرسیدن از اونا که به فلان اهنگ گیر میدین یا نه هیچ فایده ای نداره . چون در هر حال میگن باید مجوز کتبی از خواننده داشته باشید. ولی هیچ کس بی کار نیست دنبال خواننده بره و کتبی ازش رضایت بگیره . همین موزیک نما اهنگ میزاره اما از خواننده هاش اجازه میگیره . من جای شما راه اندازی میکردم سایتو با رعایت مواردی که منو سایر دوستان گفتیم. سایت موسیقی که جای خود داره ولی سایت دانلود رو هم ***** میکنن اگه ترس شدید از *****ینگ باشه دیگه نمیشه که ..
خب بهرحال این آهنگایی که من قصد دارم بذارم مستقیما از خود خواننده میگیرم. چون جای بخصوصی اهنگاشون پخش نمیشه. و فکر میکنم اگه خیلی رو سایت کار بشه استقبال هم بشه ( از طرف خواننده ها)
فقط موندم این تبلیغات قانونی میتونن چه چیزایی باشن.
-