-
February 10th, 2013, 17:41
عضو دائم
پاسخ : مقایسه SolusVM و Virtualizor

نوشته اصلی توسط
danitfk
نه در کل عرض کردم
گفتم حتما 50 دلار لایسنس داره .. اما دیدم نه.. فوق العاده مناسب هست .. چرا تاحالا کسی استفاده نکرد!!
فقط SolusVM روی چه مجازی ساز هایی جواب میده؟
هر دوتا این پنل از مجازی سازهای OpenVZ, Xen PV, Xen HVM and Linux KVM virtualization. پشتیبانی میکنند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013 17:41
# ADS
-
February 10th, 2013, 17:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
j4b3r
توی سولوس همه چی اتوماتیک هست.
در ضمن تمپلتهای لینوکسی بسیار مناسبی هم برای سولوس موجود هست .
و به طور کامل اتوماسیون انجام میشه
lمنظورم با virtualizor بود که توی پست قبلی بصورت قرمز کرده بودم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2013, 16:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fr0nk
چابر جان برای Xen HVM تمپلیت مناسب برای لینوکس هست ؟ حالا چه اماده چه برای ساخت ( چون خود اسکریپت که فقط ویندوز رو تمپ میگیره)
Stacklet | Images And Templates For Xen, KVM, VMWare, Solus and More
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2013, 16:14
دوستانی که به تال شده Virtualizor نیاز داشته باشند میتوانبم با قیمت 50 euro یک Virtualizor تال شده life time به آنها بدهیم
-
تعداد تشکر ها ازafshin-virus به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2013, 14:54
عضو انجمن
دوستان طبق مطالبی که متوجه شدم Virtualizor خیلی راحت میشه یک فیلم اموزشی دزست کردش که با VNC ایپی بده کاری نداره مهم اینه بهتر از VM هستش شر نمیکنن
-
تعداد تشکر ها ازprinceserver به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2013, 13:08
عضو انجمن
دوستان یه سری هم به تاپیک بزنند 22 ساعت گذشت ممنون میشم کسی راهنمایی بفرمایند
-
-
July 12th, 2013, 15:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
اگر ایپی اتوماتیک نمیده که 1 ریال هم ارزش نداره این پنل همه ایها برای کوچ از مجازی ساز وی ام ور و مهاجرت به زن استفاده از این قابلیت هست که بصورت اتوماتیک باشه وگرنه که ویا م ور طلا هست و بصورت دستی از تمپلت خودمون میسازیم ایپی هم دستی میدم دیگه نیازی به اینهمه داستان نیست که مجزای ساز به اون خوبی ول کنیم و سراغ زن بیام که 10000000 تا اما و شاید داشته باشه و برای هر سیتم عامل هم یه داستانی داشته باشه
نمی دونم چقدر با xen یا kvm کار کردید اما محض اطلاع عرض می کنم خدمتتون که توی بحث کیفیت مجازی سازی و مدیریت همه جانبه کسی اصلا در مورد وی ام ویر صحبت نمی کنه! توی اینترنت هم بحث ها حول مقایسه kvm و xen هست چون وی ام ویر حرف زیادی واسه گفتن نداره. اورهد بسیار بالای مجازی سازی توی وی ام ویر و عدم امکان مدیریت مناسب کاربری اون رو بسیار محدود کرده

نوشته اصلی توسط
princeserver
دوستان طبق مطالبی که متوجه شدم Virtualizor خیلی راحت میشه یک فیلم اموزشی دزست کردش که با VNC ایپی بده کاری نداره مهم اینه بهتر از VM هستش شر نمیکنن
اتوماتیک آی پی دادن که چیز سختی نیست. ما که قبلا با وی ام ویر کار می کردیم هم آی پی رو دستی ست نمی کردیم. dhcp رو واسه چینین مواقعی درست کردند دیگه. همه سیستم ها هم از dhcp واسه آی پی دادن استفاده می کنند.
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2013, 16:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
نمی دونم چقدر با xen یا kvm کار کردید اما محض اطلاع عرض می کنم خدمتتون که توی بحث کیفیت مجازی سازی و مدیریت همه جانبه کسی اصلا در مورد وی ام ویر صحبت نمی کنه! توی اینترنت هم بحث ها حول مقایسه kvm و xen هست چون وی ام ویر حرف زیادی واسه گفتن نداره. اورهد بسیار بالای مجازی سازی توی وی ام ویر و عدم امکان مدیریت مناسب کاربری اون رو بسیار محدود کرده
اتوماتیک آی پی دادن که چیز سختی نیست. ما که قبلا با وی ام ویر کار می کردیم هم آی پی رو دستی ست نمی کردیم. dhcp رو واسه چینین مواقعی درست کردند دیگه. همه سیستم ها هم از dhcp واسه آی پی دادن استفاده می کنند.
dhcp میشه کمی بیشتر توضیح بدهید ؟
-
-
July 15th, 2013, 23:41
عضو انجمن
دوستان طریقه کار کردن DHCP در virulizor چه جوری هستش ؟
-
-
July 16th, 2013, 16:06
عضو انجمن
من بعید می دونم virulizor از dhcp واسه آی پی دادن استفاده نکنه. چون چیز سختی نیست واقعا! شاید اون دوستمون که می گه آی پی اتوماتیک نمیده توی تنظیمات اشتباهی انجام داده.
dhcp یک سرویس شبکه هست که با رد و بدل کردن یه سری اطلاعات به سیستم متقاضی آی پی می ده به صورت اتوماتیک. همه سیستم عامل ها dhcp رو ساپورت می کنند.
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید