32 هستش![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با دسکتاپ گنوم (دسکتاپی سبک ساده امکانات خوب - کاربر پسند ولی امکانات گرافیکی کمتر)
با دسکتاپ کی دی ای (امکانات گرافیکی بیشتر ولی سنگینتر)کد:http://download.fedoraproject.org/pub/fedora/linux/releases/12/Live/i686/Fedora-12-i686-Live.iso
اگر سرعتت اجازه میده هر دو تا سی دی رو دانلود کن ببین با محیط کدوم بیشتر حال میکنیکد:http://download.fedoraproject.org/pub/fedora/linux/releases/12/Live/i686/Fedora-12-i686-Live-KDE.iso
میشه از اوبونتو و فدورا بیشتر بگید؟
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
درسته در مورد نصب درایور ها و.... توضیح بدیدید شاید یک سری به راه راست هدایت شدن و ویندوز ایس پی تمام باگ رو ول کردن اومدن طرف نرم افزار های اپن سورس
راستی میشه فارسی هم نوشت؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
حجم فایل ها 700 مگه
پیشنهاد میکنم واسهشروع روی ویرچوال باکس یا وی ام ور نصب کنی
بعد رو سیستم خودت
آقا من برای چیزی که در امضام هست این لینوکس نسخه فارسی که دانشگاه شریف زده رو اونم نسخه لایوش رو دیدم کمی گیج شدم اولش ولی خب چون هدف استفاده از خودش نبود زیاد ور نرفتم و سریع رفتم سراغ تمرین و....
ولی حس کردم که چیز خوبی باشه!
ولی هیچی ازش نمی دونستم که مثلا چجوری باید به اینترنت وصل بشم(نمی دونستم میشه یا نه)
میشه توضیح بدید و دلایل محکمه پسند!!! بیارید برای اینکه از ویندوز مهاجرت کنیم؟
در مورد تفاوت های فدورا و اوبونتو بگید خواهشا
کدوم توزیعه؟آقا من برای چیزی که در امضام هست این لینوکس نسخه فارسی که دانشگاه شریف زده رو اونم نسخه لایوش رو دیدم کمی گیج شدم اولش ولی خب چون هدف استفاده از خودش نبود زیاد ور نرفتم و سریع رفتم سراغ تمرین و....
برای انکه ویندوز ***ی نصب نکنبممیشه توضیح بدید و دلایل محکمه پسند!!! بیارید برای اینکه از ویندوز مهاجرت کنیم؟
بره راحت شدن از ویروس
بره امنیت
بره راحتی
یه جورایی میشه گفت که مثل فرق پراید معمولی با پراید 141 هستدر مورد تفاوت های فدورا و اوبونتو بگید خواهشا
هر دو تا لینوکسن
هر دو تا گنوم / کی دی اس هستن
حالا بیس ابونتو دبیان و بیس فدورا ردهت دستورات و ... شون با هم فرق میکنه ...
شبدیکس ! فکر کنم!کدوم توزیعه؟
این که دلیل نشد چون ***ی نیست.(دلیل نپرس که نمیگم)برای انکه ویندوز ***ی نصب نکنبم
مگه چی داره؟بره راحت شدن از ویروس
الان که بلد نیستم عین غول مرحله آخر میمونه واسم!بره راحتی
من میخوام چیزی باشه که بتونه به مدیریت سروری که میخوام برسم.
کدوم بیشتر استفاده میشه؟
یه سوال که میخواستم جدا بپرسم همین جا میگم
چرا بیشتر میبینم که همش سنتوس هست رور سرورها؟
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
دوستان لینوکسی جواب بدن خواهشا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)