خود لینوکس رو نصب کنی (یا خیلی راحت بدون نصب با سی دی بیاری بالا) برنامه هایی مثل فایرفاکس - اوپن آفیس - پی دی اف ریدر و ... رو داره ---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ---------- نوشته اصلی توسط orojlo آقا تمام لینک هایی که دادین باز نمیشه من هیچ لینکی ندادم شما اول بگو ای دی اس ال داری یا نه؟
آموزش قدم به قدم مدیریت سرور های لینوکس
AmirHosein
نوشته اصلی توسط arashdn خود لینوکس رو نصب کنی (یا خیلی راحت بدون نصب با سی دی بیاری بالا) برنامه هایی مثل فایرفاکس - اوپن آفیس - پی دی اف ریدر و ... رو داره ---------- post added at 05:19 pm ---------- previous post was at 05:18 pm ---------- من هیچ لینکی ندادم شما اول بگو ای دی اس ال داری یا نه؟ تو کافی نت هستم دارم با ای دی ام میترکونم فکر کن اره داریم لینک دانلود داری تگه داری بده ببنیم چند مگه
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست. مصطفی چمران AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
saeidj
نوشته اصلی توسط orojlo تو کافی نت هستم دارم با ای دی ام میترکونم فکر کن اره داریم لینک دانلود داری تگه داری بده ببنیم چند مگه من خودم طرفدار فدوارم 32 بیت بدم یا 64 بیت؟ اگه نمیدونی سی پی یوتو مدلشو بزار تا ببینم 64 بیت ساپرت میکنه یا نه ---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ---------- نوشته اصلی توسط is24.ir برید یکی از فروشگاه های نرم افزاری شهرتون و یک سی دی و یا دی وی دی اوبونتو و یا فدورا بخرید (هزار تومان !) فروشگاه ها ورژن 100 سال پیش رو دارن ......
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن