بله ممکنه ای پی شما رو بتونن به دست بیارن اما اونها هیچ دسترسی به اطلاعات شما ندارند و نفوذ کردن به یک کامپیوتر شخصی به همین راحتی ها نیست و اگه فایروال و... فعال باشه که کار برای حرفه ها هم دشوار میشه خیلی
بله ممکنه ای پی شما رو بتونن به دست بیارن اما اونها هیچ دسترسی به اطلاعات شما ندارند و نفوذ کردن به یک کامپیوتر شخصی به همین راحتی ها نیست و اگه فایروال و... فعال باشه که کار برای حرفه ها هم دشوار میشه خیلی
پیشنهاد های من :
از جای مطمئن تهیه کنید ، اگه واقعا واستون مهمه که خودتون سرور بگیرین خیالتون راحت شه
سیستمون رو آپدیت نگه دارین
از این آنتی ویروسهایی که تو نت هست حتما و حداکثر یکی رو سیستمتون نصب کنید
فایروال روشن باشه
اگه سایتهایی که استفاده میکنید پروتکل https دارد حتما با اونا سایتو باز کنید
فعلا همینا به ذهنم رسید
موفق باشید
درخواست به نرم افزار های اکانتینگ ارسال میشه بعد از برسی یوزرنیم و پسورد متصل میشه به سرور سپس مجدد توسط برنامه اکانتینگ بر روی کانکشن ما اعمال میشه .
اینگونه موارد رو در کتاب شبکه سال سوم کامپیوتر و دانشگاه بازگو می کنند !
تمام فعالیت ها ثبت میشه رو قبول دارم اما امکان نفوذ به سیستم کاربر به این شدتی که شما عرض می کنید نیست ! به طور خلاصه : مدیر سرور فقط یه آی پی داره که نهایتا میشه به پورت باز روی سیستم نفوذ کنه و .... البته استارتر تاپیک نگران نباشید بدین سادگی ها هم نیست !
1.در هر صورت با برنامه های مانیتورینگی که من میشناسم کاملا میشه احاطه داشت روی فعالیت های کاربر
2.مهم همون آی پی هست ، و یه اسکنر واسه سرچ پورت های باز کلاینت
بقیشو فک میکنم بلدین
البته اینایی که گفتم کار این قندشکن فروشای تو نت نیست ، روح اونا از همچین کاراریی هم خبر نداره![]()
بله! حق با شماست، به این سادگیا نیست
ولی استارتر نگفت سادس یا سخته
فقط بعضی از دوستان گفتن که نمیشه ، من گفتم که میشه
ویرایش توسط ekrami : February 24th, 2013 در ساعت 21:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)